اندیشه
مجوز رسمی «انجمن علمی وقف و امور خیر ایران» از سوی کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شد. دکتر محمدصالح طیب‌نیا؛ رئیس و دکتر مهری بهار؛ نایب‌رئیس هیئت‌مدیره این انجمن هستند.
25 ارديبهشت 1403 اندیشه
در ویژه‌برنامه «هم‌نورد» که روز دوشنبه 24 اردیبهشت‌‌ماه برگزار شد، فقدان تعریف فراگیر از تشکل‌های مردم‌نهاد، عدم تعریف رابطه صحیح میان بخش دولتی و بخش مردمی و پاره‌ای قوانین محدودکننده، از جمله مهم‌ترین موانع فعالیت تشکل‌های مردم‌نهاد دانسته شد.
25 ارديبهشت 1403 اندیشه
نشست «بررسی موانع و چالش‌های حقوقی نقش‌آفرینی تشکل‌های مردمی»، دوشنبه 24  بهمن‌ماه از ساعت 14 الی 16 با همت شورای عالی جهاد سازندگی و اندیشکده  موج، در محل خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌شود.
24 ارديبهشت 1403 اندیشه
امام صادق (ع) در حیات پربرکت خود با راه‌اندازی کرسی تدریس و تربیت شاگردان فراوان نقش مهمی در احیای مذهب شیعه داشتند و نه‌تنها در رشد علمی و فرهنگی جامعه کوشیدند، بلکه نسبت به انفاق و دست‌گیری از نیازمندان نیز تأکیدات فراوانی داشتند.
14 ارديبهشت 1403 اندیشه
جعفر خیرخواهان، پژوهشگر توسعه و مترجم کشورمان در میزگرد «تعاونی و خیریه» اظهار کرد: تعاونی‌ها و گروه‌های مردمی در اجتماعات محلی، به تعبیر  «راگورام راجان»؛ استاد دانشگاه شیکاگو، ستون سوم جامعه در کنار دولت و  بازار هستند که متأسفانه علم اقتصاد تاکنون توجه کافی به آن نداشته است.
04 ارديبهشت 1403 اندیشه
در میزگرد «تعاونی و خیریه» که با همت  پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران برگزار شد، جعفرخیرخواهان (پژوهشگر توسعه و  مترجم) و کمال اطهاری (پژوهشگر علوم اجتماعی و مدرس دانشگاه) درباره مفهوم تعاونی، وضعیت تعاونی در ایران و امکان پیوند دو ظرفیت «تعاونی» و «خیریه» سخن گفتند.
02 ارديبهشت 1403 اندیشه
مهران صولتی، جامعه‌شناس در کانال شخصی خود نوشت: در شرایطی که 30 درصد از مردم جامعه، از تأمین نیازهای اولیۀ خود ناتوان‌اند و نیمی از جمعیت کشور  اجاره‌نشین هستند، علیرضا نبی؛ کارآفرین مشهدی به مردم می‌گوید که شما هم به دنبال انباشتن بر پول‌های خود و ساختن خانه‌های بزرگ‌تر هستید.
29 فروردین 1403 اندیشه
سومین شماره از پژوهشنامۀ مطالعات وقف و امور خیریه مشتمل بر 12 مقاله منتشر شد. این پژوهشنامه اولین دوفصلنامه دانشگاهی است که به طور تخصصی به مسائل و چالش‌های حوزه خیر و نیکوکاری می‌پردازد.
امیرمؤمنان علی (ع) در خطبۀ 42 نهج‌البلاغه می‌فرماید: «هرکسی که از جانب خداوند به مال و اموالی رسید باید به وسیلۀ آن به نزدیکان  خود بخشش کند، سفره‌های مهمانی بیندازد، اسیر را آزاد کند، به نیازمندان و  بدهکاران اهتمام ورزد و برای کسب ثواب، در برابر پرداخت حقوق الهی صبور باشد.»
13 فروردین 1403 اندیشه