پادکست‌ها
آشنایی با نیکوکاران نامدار، دکتر محمود و ایرج افشار
قسمت پانزدهم پادکست نیک‌آوا درباره دو شخصیت نامدار و نیکوکار معاصر یعنی دکتر محمود افشار یزدی و پسرش ایرج افشار است. در این قسمت ضمن اشاره به زندگی و زمانه محمود و ایرج افشار به روند وقف اموال آن‌ها برای اهداف فرهنگی اشاره شده است.
28 اسفند 1402 پادکست
در تجارت، پُرکار و در جامعه، نیکوکار
چهاردهمین قسمت از پادکست نیک‌آوا به بررسی زندگی و اقدامات نیکوکارانه دکتر فاطمه دانشور اختصاص دارد. از جمله مهم‌ترین اقدامات او می‌توان به تأسیس مؤسسه خیریه مهرآفرین و مشارکت سیاستگذارانه در راه‌اندازی گرمخانه برای زنان، کمپ‌های «ترک اعتیاد مادر و کودک»، مراکز «پرتو» و کمپ‌های «سرای زندگی» اشاره کرد.
22 اسفند 1402 پادکست
زیست نیکوکارانۀ امام موسی صدر به روایت نیک‌آوا
قسمت شانزدهم پادکست نیک‌آوا به اقدامات نیکوکارانه و انسان‌دوستانۀ امام موسی صدر اختصاص دارد. تأسیس هنرستان برای جوانان فقیر، اعطای بورسیه تحصیلی به آن‌ها، تأسیس «مجلس اعلای شیعیان لبنان» برای دادن حقوق برابر به این اقلیت و روابط انسان‌محور با ادیان و مذاهب مختلف از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این روحانی نیکوکار بود.
22 اسفند 1402 پادکست
نگاهی به توسعه بومی و فرهنگ یاریگری در آثار دکتر مرتضی فرهادی
قسمت سیزدهم پادکست «نیک‌آوا» به زندگی، زمانه و کارنامه دکتر مرتضی فرهادی؛ پژوهشگر و نویسنده برجسته حوزه مردم‌شناسی اختصاص دارد. هسته اصلی پژوهش‎‌های فرهادی که به خود لقب «پژوهشگر خویش‌فرما» می‌دهد، فرهنگ یاریگری در ایران است.
14 اسفند 1402 پادکست
کسی که آسایشگاه کهریزک را از «اتاق انتظار مرگ» به بهشت تبدیل کرد
قسمت دوازدهم پادکست نیک‌آوا به معرفی اشرف قندهاری (بهادر‌زاده) و کارهای نیکوکارانه ایشان در زمینۀ آسایشگاه خیریه کهریزک اختصاص دارد. بهادرزاده با ذهن روشن، ثروت بسیار و گروه بانوان نیکوکار، از جدیدترین روش‌های روز استفاده کرد و سرانجام موفق شد آسایشگاه کهریزک را از نظر تجهیزات به مقام نخست در منطقه خاورمیانه برساند.
07 اسفند 1402 پادکست
آشنایی با بنیانگذار کتابخانه و موزه ملی مَلِک
قسمت یازدهم پادکست نیک‌آوا به زندگی و کارهای عام‌المنفعه حاج حسین‌ آقا ملک، بنیانگذار کتابخانه و موزه ملی ملک اختصاص دارد که در آن درباره استفاده او از موقوفات خانوادگی برای حفظ و نگهداری میراث فرهنگی و کارآفرینی صحبت شده است.
آشنایی با فخرالدوله، بانوی نیکوکار قاجاری
قسمت دهم پادکست نیک‌آوا به شرح زندگی، زمانه و کارهای نیکوکارانه اشرف‌الملوک معروف به فخرالدوله دختر مظفرالدین‌شاه قاجار اختصاص دارد. تأسیس خیریه، ساخت پل، مسجد، مدرسه و مریضخانه از جمله فعالیت‌های این بانوی نیکوکار است.
استراتژی‌های بازاریابی و خیریه‌ها
 قسمت هفتم پادکست خیر ایران به معرفی و گفت‌وگو پیرامون کتاب «جنگ بازاریابی» نوشته «ال ریس» و «جک تراوت» اختصاص دارد. در این قسمت، مجید ولی‌محمدی؛ پژوهشگر حوزه کارآفرینی اجتماعی و بازاریابی، توصیه‌های عملی‌ برای بهبود عملکرد مؤسسات خیریه ارائه می‌کند.
نمایش بیشتر