پادکست‌ها
نیکوکاری در ایران و عراق چه شباهت‌هایی دارد؟
بخش سوم از قسمت بیست‌و‌یکم پادکست نیک‌آوا به موضوع فرهنگ نیکوکاری در عراق و مشابهت‌های آن با فرهنگ ایرانی اختصاص دارد. مدرسه‌سازی، خانه‌سازی و اهدای کتاب از جمله کارهای نیکوکارانه مشابه در ایران و عراق است. مسائل داخلی و جنگ طولانی‌مدت زمینه‌ساز فعالیت مؤسسات نیکوکاری بین‌المللی در عراق و توجه آن‌ها به موضوع زنان و کودکان شده است.
12 فروردین 1404 پادکست
از تاریخ و فرهنگ عراق چه می‌دانیم؟
 فصل سوم از پادکست نیک‌آوا به موضوع فرهنگ نیکوکاری در کشورهای همسایۀ ایران می‌پردازد و بر این اساس، قسمت بیست‌و‌یکم این پادکست به فرهنگ نیکوکاری کشور عراق اختصاص دارد. بخش اول از قسمت بیست‌ویکم، حاوی معرفی اجمالی تاریخ و فرهنگ عراق و تبیین نقش ایرانیان در ساخت شهر بغداد و مراکز علمی‌ای چون نظامیه و دارالحکمه است.
24 اسفند 1403 پادکست
روايت دو نیک‌مرد: از صنعتی‌زاده تاجر تا صنعتی‌زاده هنرمند
 بیستمین قسمت از فصل دوم پادکست نیک‌آوا-نخستین پادکست در زمینه خیر و نیکوکاری- به معرفی دو نیک‌مرد: علی‌اکبر و سیدعلی‌اکبر صنعتی‌زاده اختصاص دارد. در این قسمت، شرحی از چگونگی تأسیس پرورشگاه صنعتی کرمان می‌شنویم و با نحوه پرورش یکی از کودکان این پرورشگاه در عرصه هنر نقاشی و مجسمه‌سازی به نام سیدعلی‌اکبر صنعتی‌زاده آشنا می‌شویم
20 اسفند 1403 پادکست
دکتر تاج‌‎زمان دانش؛ کسی که برای زندانیان ایران مادری کرد
 نوزدهمین قسمت از فصل دوم پادکست نیک‌آوا به بررسی زندگی و اقدامات نیکوکارانه دکتر تاج‌زمان دانش اختصاص دارد که از او به مادر بزهکاران ایران تعبیر کرده‌اند. تأسیس کانون اصلاح و تربیت برای بزهکاران زیر هجده سال، ایجاد طرح‌های مهارت‌آموزی در زندان‌ها، بهبود وضعیت زندان زنان و تألیف چندین کتاب در حوزه دادرسی و حقوق از اقدامات ماندگار اوست.
19 اسفند 1403 پادکست
اقدامات و فعالیت‌های نیکوکارانه حاج شیخ مهدی مظاهری
قسمت هفدهم نیک‌آوا درباره اقدامات و فعالیت‌های نیکوکارانه مرحوم حاج شیخ مهدی مظاهری است. از جمله مهم‌ترین کارهای خیرخواهانه ایشان می‌توان به تأسیس انجمن نابینایان ابابصیر، انجمن مددکاری امام زمان (عج)، دارالقرآن، دانشگاه قرآن، انجمن ایتام، مؤسسه جهیزیه صاحب‌الزمان (عج)، انجمن خیریه بیماران ام اس، دبیرستان  احمدیه و بنیاد خیریه راهبری آلاء اشاره کرد.
زیست نیکوکارانۀ امام موسی صدر به روایت نیک‌آوا
قسمت شانزدهم پادکست نیک‌آوا به اقدامات نیکوکارانه و انسان‌دوستانۀ امام موسی صدر اختصاص دارد. تأسیس هنرستان برای جوانان فقیر، اعطای بورسیه تحصیلی به آن‌ها، تأسیس «مجلس اعلای شیعیان لبنان» برای دادن حقوق برابر به این اقلیت و روابط انسان‌محور با ادیان و مذاهب مختلف از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این روحانی نیکوکار بود.
22 اسفند 1402 پادکست
آشنایی با نیکوکاران نامدار، دکتر محمود و ایرج افشار
قسمت پانزدهم پادکست نیک‌آوا درباره دو شخصیت نامدار و نیکوکار معاصر یعنی دکتر محمود افشار یزدی و پسرش ایرج افشار است. در این قسمت ضمن اشاره به زندگی و زمانه محمود و ایرج افشار به روند وقف اموال آن‌ها برای اهداف فرهنگی اشاره شده است.
28 اسفند 1402 پادکست
در تجارت، پُرکار و در جامعه، نیکوکار
چهاردهمین قسمت از پادکست نیک‌آوا به بررسی زندگی و اقدامات نیکوکارانه دکتر فاطمه دانشور اختصاص دارد. از جمله مهم‌ترین اقدامات او می‌توان به تأسیس مؤسسه خیریه مهرآفرین و مشارکت سیاستگذارانه در راه‌اندازی گرمخانه برای زنان، کمپ‌های «ترک اعتیاد مادر و کودک»، مراکز «پرتو» و کمپ‌های «سرای زندگی» اشاره کرد.
22 اسفند 1402 پادکست
نمایش بیشتر