بین‌الملل
وارن بافت؛ میلیاردر آمریکایی که 93 سال سن دارد، در راستای تعهدات قبلی خود برای اهدای اموالش به فعالیت‌های خیریه، مبلغ 5.3 میلیارد دلار را به بنیاد خیریه «بیل و ملیندا گیتس» و سه خیریۀ دیگر که تحت مدیریت فرزندانش هستند، اهدا خواهد کرد.
شرکت کانادایی و سرشناس «سان لایف» که در زمینۀ سرمایه‌گذاری و بیمه فعالیت  دارد، در راستای مسئولیت اجتماعی خود، یک صندوق خیریه در کشور سنگاپور  تأسیس کرده است. تمرکز این صندوق خیریه بر پیشگیری از دیابت و ارتقای سلامت  روان است که رویکردی نوآور و سلامت‌محور محسوب می‌شود.
سازمان مردم‌نهاد انگلیسی «وار آن وانت» (War on Want) در کنار بسیاری از سازمان‌های جامعۀ مدنی این کشور،  از دولت می‌خواهند که به هم‌دستی خود با رژیم صهیونیستی در «پاکسازی قومی گسترده مردم فلسطین» پایان دهد. این سازمان‌ها در بیانیه‌ای خواستار قطع حمایت نظامی و سیاسی انگلیس از جنایتکاران شده‌اند.
بیست‌ونهمین دورۀ اجلاس‌های تغییرات آب‌وهوایی (COP29) در حالی در شهر باکو؛ پایتخت جمهوری آذربایجان در حال برگزاری است که  تعدادی از سازمان‌های مردم‌نهاد جهان به عنوان عضو ناظر بر برگزاری این  رویداد حضور دارند.
موسسه خیریه «تغذیه انگلستان» (Feed UK) طیف وسیعی از خدمات در زمینه تغذیه  را به نیازمندان ارائه می‌دهد؛ از تهیه غذای روزانه تا مطالبه‌گری از دولت  نسبت به قیمت مواد غذایی. این مؤسسه در جدیدترین مطالبه‌گری خود نسبت به  قیمت بالای شیرخشک در انگلیس، تحرکاتی انجام داده است.
یک گالری هنری در هلند، در راستای مسئولیت اجتماعی و با اهداف نیکوکارانه، تورهایی را برای سالمندانِ مبتلا به زوال عقل طراحی کرده است.  این تورها به صورت همزمان برای بیماران و همراهانشان در تابستان گذشته انجام شد و به عنوان یک ابتکار خیرخواهانه مورد استقبال مردم و رسانه‌های هلند قرار گرفت.
دکتر «حسام ابوصفیه»، رئیس بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه، پزشکی است که در طول یکسال گذشته بدون وقفه به فعالیت پزشکی در شرایطی بسیار سخت پرداخته است. در هفته‌های اخیر مقاومت او برای عدم ترک بیمارستان و تنها نگذاشتن بیماران باعث شد تا صهیونیست‌ها پسرش را برای انتقام به شهادت برسانند. او پسرش را در کنار دیوار بیمارستان دفن کرد و با چشمانی اشک‌بار، دوباره به خدمت‌رسانی به بیماران و مجروحان مشغول شد.
هنس پیتر اشمیتز، از پژوهشگران برجستۀ سازمان‌های مردم‌نهاد در مصاحبه با یک مجلۀ آمریکایی اظهار کرد: فعالیت‌های خیریۀ میلیاردهای معروف کمکی به رفع نابرابری‌های اجتماعی نمی‌کند و نیکوکاری نمی‌تواند جای وظایف دولت را بگیرد. او همچنین پیشنهاد کرد که میلیاردها، شیوۀ صحیح نیکوکاری را از «مکنزی اسکات» بیاموزند.
«جمعیت خیریه شارجه» در امارات، در آخرین طرح معیشتی خود بیش از هفت هزار نیازمند را تحت پوشش حمایت دائمی خود قرار داده است. این کمک شامل سالمندان، افراد کم‌درآمد و زنان سرپرست خانواده می‌شود و تا زمانی که این افراد بتوانند توانایی خود را به دست آورده و مایحتاج خود را تامین کنند، ادامه‌ خواهد داشت.