بین‌الملل
«مزرعه بیرمنگام کوچک»، نام خانه‌باغی در یکی از شهرهای انگلیس است که سالمندان در آن به صورت رایگان پذیرایی و نگهداری می‌شوند. این خانه سالمندان خیریه، برخلاف سایر مراکز مشابه خود، فضایی شاد، مفرح و لوکس را برای سالمندانی که توانایی مالی ندارند، فراهم می‌کند.
سازمان ملل متحد به مناسبت «روز جهانی هوای پاک برای آسمان آبی» اعلام کرده است که بشر برای نجات، هنوز فرصت دارد. شعار امسال این روز جهانی، با عنوان «اکنون روی هوای پاک سرمایه گذاری کنید»، در تایید این مسئله است که اگر دولت‌ها، بخش خصوصی و سازمان‌های جامعه مدنی، تلاش و سرمایه‌گذاری مضاعفی را آغاز کنند، نسل آینده می‌تواند آسمان آبی را ببیند.
در ادبیات بین‌المللی، اقدامات بشردوستی (philanthropy) از عمق و اثرگذاری  بیشتری نسبت به اقدامات خیریه (charity) برخوردار است. سازمان‌های جهانی  تلاش می‌کنند تا اقدامات خیریه‌ای از قبیل بخشش‌های روزمره و یا کمک‌های  امدادی را به تاثیرگذاری بیشتر در جهت اهداف توسعه پایدار سوق دهند لذا  انتخاب شعار امسال روز جهانی خیریه مبنی بر «ریشه‌کنی فقر» را باید در این راستا تحلیل کرد.
یک تیم سه‌نفره قایقران با حمایت دولت امارات قصد دارد برای آگاهی‌بخش نسبت به اثرات مخرب پلاستیک بر دریاها، قطب‌ شمال را پارو بزند. آنان با پویش «قطب‌شمال» قصد دارند تا با ایجاد انگیزه در مردم به‌ویژه کودکان، برای برداشتن گام‌های کوچک و مؤثر در مبارزه با خطرات تهدیدکننده محیط‌زیست، تلاش کنند.
یک خیریۀ انگلیسی به نام «باگ‌لایف» با راه‌اندازی یک فراخوان به‌نام «نه به انقراض حشرات» در تلاش است تا یک اراده جمعی را میان سازمان‌های مردم‌نهاد و دولت‌ها به وجود آورد و به جلوگیری از انقراض حشرات کمک کند. همچنین این خیریه راهکارهای پنج‌گانه‌ای را هم برای رسیدن به این هدف پیشنهاد کرده است.
داوطلبان هلال‌احمر قطر، با ایجاد یک پویش کمک‌رسانی فوری به سیل‌زدگان یمن، برای  کمک به آسیب‌دیدگان، آماده می‌شوند. این داوطلبان در مرحله اول پویش، مواد ضروری مانند غذا، دارو، و لوازم بهداشتی را به یمن ارسال می‌کنند.
امروزه در برخی از کشورها، پای هوش مصنوعی به خدمات خیریه‌ها باز شده است آنچنانکه خیریه «مومنتوم» در انگلیس، یک ربات مبتنی بر هوش مصنوعی برای یک دانش‌آموزِ مبتلا به سرطان طراحی کرده است. این ربات، با حضور در مدرسه به نمایندگی از این دانش‌آموز، او را در یادگیری دروس و تعامل با کلاس همراهی می‌کند.
سازمان ملل متحد اعلام کرده است که واکسیناسیون در سطح جهان کاهش چشمگیری داشته است و تأخیر در واکسیناسیون کودکان، نه‌تنها زندگی آن‌ها را به خطر می‌اندازد بلکه منجر به شیوع بیماری‌های همه‌گیر در سراسر جهان می‌شود. از این رو، تلاش مضاعف ان‌جی‌او‌ها برای آگاهی‌بخشی و ترویج ضرورت واکسیناسیون از اهمیت بالایی برخوردار است.
گروه داوطلب زنان سالمند حامی محیط زیست، به دلیل کوتاهی دولت سوئیس در تحقق اهداف ملی این کشور در زمینه تأثیرات منفی تغییرات آب و هوایی، به دادگاه حقوق‌ بشر اتحادیه اروپا شکایت کرد و توانست از دادگاه به نفع مطالبات خود رأی بگیرد.