بین‌الملل
خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد کویتی با انتشار بیانیه‌ای از نخست‌وزیر  این کشور خواستند تا از معلمان فلسطینی در کویت حمایت ویژه شود و  خانواده‌های آنان بتوانند در این کشور مستقر شوند. از سال 2017 میلادی،  صدها معلم فلسطینی استخدام آموزش و پرورش کویت شده‌اند.
«پدال اهد» (Pedal Ahead) یک مؤسسه خیریه در آمریکاست که به دلیل سوء استفاده از اعتماد عمومی و خیانت در امانت، محکوم شد. این خیریه، موظف به پرداخت 1.5 میلیون دلار به دولت و 300 هزار دلار به خیریه‌های محلی شده است و باید یک نظام مالی جدید با هیئت‌مدیره جدید مستقر کند.
«بنیاد خیریه وبر» در کانادا، اخیراً 22.5 میلیون دلار و مجموعاً طی 27 سال گذشته بیش از 50 میلیون دلار به خیریه‌های محلی برای حمایت از پروژه‌های مختلف اهدا کرده است. این مدل می‌تواند توسط خیریه‌های ایرانی نیز بومی شود تا خیریه‌های بزرگ که  در موضوعات مختلف جذب منابع مالی می‌کنند، بخشی از کمک‌ها را به خیریه‌های کوچکتر و محلی که عملکرد مثبت و شفاف دارند، اهدا کنند.
گایتون مک کنزی؛ وزیر ورزش و از سیاستمداران آفریقای جنوبی تعهد داده است تا حقوق سالیانه خود را به خیریه‌ای اختصاص دهد که برای یافتن کودکان گم‌شده فعالیت می‌کند. خیریۀ «جاشلین اسمیت» به یاد پسربچۀ شش‌ساله‌ای تأسیس شده است که چندماه پیش گم شد و هرگز پیدا نشد.
تأسیس و حمایت از مراکز آموزشی، توانمندسازی زنان و دختران، ارتقای بهداشت و سلامت، حمایت از پناهندگان و تقویت جوامع محلی، پرتکرارترین و محبوب‌ترین اقدامات نیکوکارانه‌ای است که زنان ثروتمند جهان در سال‌های گذشته متعهد به انجام آن شده‌اند.
بیمارستان خیریه «المقاصد» برای نجات مجروحان غزه با همت پزشکان، کادر درمان و خدمات داوطلبانه سعی دارد علی‌رغم محاصره، بمباران و کمبود کمک‌های بشردوستانه برای نجات جان انسان‌ها تلاش کند. کادر درمان این بیمارستان با شعار «غزه را تنها نخواهیم گذاشت» با فعالیت شبانه‌روزی خود در تلاش برای بازگرداندن امید به مجروحان و خانواده‌هایشان است.
کمک مالی یک میلیارد دلاری از طرف بنیاد خیریه «بلومبرگ» به دانشگاه «جانز هاپکینز»، قرار است تحصیل در رشته پزشکی را برای اکثر دانشجویان این دانشگاه رایگان کند. این کمک در راستای تعهد بلومبرگ برای رسیدگی به چالش‌های پیچیده نظام بهداشتی و حمایت از خانواده‌های کم‎درآمد آمریکاست که خواستار تحصیلات عالی فرزندان با استعداد خود هستند.
فهد علی الغانم، کارآفرین و نماینده شرکت «جیلی» در کویت، به 9 دانش‌آموز برتر کویت در سال 2024، خودرو اهدا کرد. وی این اقدام را مسئولیت اجتماعی خود برای حمایت از بخش آموزش و تعهد به آیندۀ کشورش می‌داند.    
330 میلیون نفر در جهان با تبعات منفی طوفان‌های گرد و غبار مواجه هستند. این پدیده مخرب که ارتباط مستقیم با اقدامات انسانی دارد و مانع توسعۀ پایدار می‌شود، با اقداماتی همچون جلوگیری از بیابان‌زایی، درخت‌کاری و تقویت پوشش گیاهی، مدیریت منابع آب و بازنگری درشیوه‌های بهره‌برداری از منابع طبیعی قابل کنترل است.
«خدیجه جلولی»؛ مدیرعامل شرکت «هوكار» (HAWKAR)، یک کارآفرینِ معلول تونسی ا­ست که توانسته با ساخت یک خودروی کوچک برقی، برای حل مشکل حمل­‌ونقل معلولان گامی بردارد. اگرچه تولید انبوه اینگونه محصولات معمولاً با مشکل تأمین مالی و قوانین و  مقررات مواجه می‌شود، اما دغدغه حل مشکلات معلولان را زنده نگه می‌دارد.