به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی؛ رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه سهشنبه 4 دی در اختتامیه نخستین جشنواره اعطای تندیس نیکوکاری، ضمن تبریک سالروز میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه (س) گفت: صلوات و درود میفرستیم بر پیامبر (ص)؛ یعنی ای پیامبر، تو پیوسته از خدا رحمت داری و پیامبر واسطه رحمت برای جامعه است، به همین دلیل کوثر فاطمه یعنی چشمه دائمی برکت به او اعطا شد. زندگی حضرت فاطمه (س) سراسر بخشش و نیکوکاری بوده است و در روایات داریم زمانی که حسنین (ع) بیمار میشوند، نذر خیر میکنند و در عین حال که نیاز داشتند به مسکینی که به در خانهشأن میآید کمک میکنند.
وی اظهار کرد: خیر وجه اولش این است که برای خدا باید باشد و اگر برای غیر خدا باشد ابتر است. فرد خیّر باید خود را حذف شده و واسطه خیر بداند. همچنین خیر باید بیمنت باشد؛ یعنی خیّر حتی توقع متقابل و تشکر نیز نباید داشته باشید.
حجتالاسلام خاموشی با تأکید بر اینکه باید به واسطه امر خیر، رحمت و عطوفت را در جامعه جاری کنیم و گسترش دهیم، افزود: اگر بخواهیم برای امر خیر ویژگی مهم ذکر کنیم این است که جامعهای قدرتمند است که امر خیر در آن ریشه دوانده باشد. نگهداشت یک حکومت و آرمانهایش به امر خیر ربط دارد. کسی گمان نکند هر فردی پول دارد میتواند اهل خیر باشد.
وی بیان کرد: این جلسه مصداق قول معروف است که بزرگانی دور هم جمع شدهاند تا از کار خیر تعریف کنند و دولتمردان گرامی نیز حواسشان هست که خیرین چه کارهایی انجام میدهند و برای گسترش آن فعالیت میکنند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون خیرین زیادی داشته است. در دوران دفاع مقدس کارخانههایی در زمینه جنگ فعال بودند، معلمانی وجود داشتند که به مناطق جنگی میرفتند تا آموزش دهند، همچنین اساتیدی بودند که در سنگرها دروس حوزوی را تدریس میکردند. این روند تا امروز ادامه یافته است که شاهد حمله صهیونیستها به مردم بیدفاع غزه و لبنان هستیم ولی حمایتهای مردمی به جنگزدگان ادامه دارد و ان شاالله ادامه داشته باشد.
یادآوری میشود، در پایان این مراسم از برگزیدگان اولین دورۀ جشنوارۀ ملی اعطای تندیس نیکوکاری معرفی و تجلیل شدند. برای مشاهده اسامی مؤسسات منتخب اینجارا کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید