به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سيصد و پنجاه و دومین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و نخستین جلسه آن در سال جدید، صبح روز چهارشنبه 20 فروردین 1404 با حضور اعضاء، مشاوران و مهمانان در دفتر مجمع برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس حبیبالله بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور با تبریک سال نو و فصل بهار به ارائه گزارشی از فعالیتهای مجمع در طول سالهای اخیر پرداخت و اظهار کرد: از سال 1395 تاکنون 351 جلسه هیئت مدیره برگزار و هزار و 608 مصوبه حاصل شده است. از این تعداد هزار و 282 مصوبه اجرا شده و 326 مصوبه در حال پیگیری است که نشان میدهد حجم جلسات، میزان پیگیری و نیز اجرایی شدن مصوبات مجمع بالاست.
وی افزود: به زعم من مهمترین اقداماتی که در سال گذشته پیگیری کردیم و همچنان نیز باید پیگیری شود، طرح ایجاد بانک زمان و ایجاد ساختار نظام خیر و احسان است. در راستای پیگیری ساختار نظام خیر و احسان مذاکرات مهمی با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اخیرا رئیس مجلس شورای اسلامی داشتهایم و پیگیر هستیم تا علاوه بر شورای عالی انقلاب فرهنگی، فراکسیون خیرین مجلس نیز مصوبهای در این زمینه داشته باشد.
مهندس بوربور اضافه کرد: صبح روز جمعه جلسهای مشورتی با حضور جمعی از اعضای مجمع خیرین کشور و کارشناسان برگزار میشود تا چگونگی تصویب ایجاد نظام ساختار خیر و احسان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و فراکسیون خیرین مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
در ادامه این جلسه، حاضران به ایراد سخن و انتقاد از نحوه برگزاری جلسه جمعی از خیریهها و خیرین با رئیس جمهور در ماه رمضان پرداختند و اظهار داشتند که کیفیت برنامه، نحوه دعوت از افراد و سخنان بعضی از سخنرانان در این جلسه مطلوب نبوده است. مهندس بوربور نیز با انتقاد از نحوه برگزاری جلسه مذکور گفت: متأسفانه برخی از چهرههای سرشناس فعال در عرصه خیر به این جلسه دعوت نشدند که باید مورد آسیبشناسی قرار گیرد.
در بخش دیگری از این جلسه پلتفرم الکترونیکی طرح نذر تخصص به بحث گذاشته شد و دکتر زهرا ریاضی؛ عضو مجمع خیرین کشور و هاشمی؛ نماینده شرکت نیروانا به ایراد سخن در این زمینه پرداختند.
هاشمی؛ نماینده شرکت نیروانا دربارۀ پلتفرمی که برای طرح نذر تخصص آماده کردهاند اظهار داشت: هفت مرحله برای اجرای پروژه پیشبینی شده است. در مرحله اول ثبت نام، همزمان تیم پایش، متخصصان، مدیران دبستان و حامیان مالی انجام میپذیرد. سپس ثبت نام دانشآموزان هر دبستان توسط مدیر انجام و به هلال احمر ارجاع میشود. در مرحله سوم تخصیص و اعزام تیم پایش سلامت به محل مدارس صورت میگیرد. در مرحله چهارم معاینه و تکمیل جدول پایش سلامت برای هر دانشآموز و ثبت در سامانه انجام میشود.
وی افزود: سپس هماهنگی و مشخص نمودن نحوه درمان توسط مدیر دبستان انجام میگیرد، سپس انتخاب بیمار و شروع درمان توسط متخصصان تیم نذر تخصص صورت میپذیرد و در آخر انتخاب بیمار توسط حامی مالی و تکمیل روند درمان انجام میگیرد.
هاشمی دربارۀ نقش تیمها نیز اظهار کرد: در این پروژه مجمع خیرین کشور به عنوان مجری اصلی، نظارت و مانیتورینگ و پیگیری حمایتهای مالی را انجام خواهد داد. مدیران دبستان برای ثبت نام اولیه و پیگیریهای بعدی اقدام میکنند. هلال احمر به معاینه، بررسی و ثبت وضعیت جسمانی کودکان در سامانه اقدام میکند. متخصصان نذر تخصص با توجه به تخصص خود بیمار را انتخاب و درمان را شروع میکنند. حامیان مالی، هزینههای درمان را تأمین میکنند و هوش مصنوعی نیروانا به پیادهسازی، پشتیبانی و توسعه میپردازد.
در بخش دیگری از این جلسه مقرر شد اجلاس یکروزۀ هیئتامنای مجمع خیرین کشور با حضور نمایندگان شعب استانها، صبح روز 24 اردیبهشتماه در محل اردوگاه شهیدباهنر برگزار شود و این جلسه در نوبت عصر با حضور بیش از پنجاه نفر نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای انتخاب اعضای هیئترئیسۀ فراکسیون خیرین مجلس ادامه یابد.
دیدگاه خود را بنویسید