به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، نشست مشترک فعالان اقتصادی و خیرین استان کرمان با کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، چهارشنبه 24 مردادماه به همت علی شمسینیا؛ مؤسس و رئیس هیئتمدیره دارالشفاء امام رضا (ع) در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
خیرین در این نشست که با حضور چهرههایی همچون شهبار حسنپور بیگلری؛ نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی همراه بود، برای تهیه 27 دستگاه پزشکی فوق پیشرفته که مجموعاً معادل حدود 240 میلیاردتومان هستند و عمدتاً برای پیشگیری و درمان بیماری سرطان در مؤسسه خیریۀ مذکور استفاده خواهند شد، اتفاق نظر حاصل کردند و نسبت به تأمین مالی آن، ضمانت دادند.
در ابتدای این نشست دوساعته، ترابی؛ نایبرئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق ایران اظهار کرد: ما بر اساس مسئولیت اجتماعیای که وظیفۀ خود میدانیم، تصمیم گرفتیم در کارهای خیرِ آقای شمسینیا مشارکت کنیم. ایشان زندگی خود را وقف مؤسسه خیریه ثامنالحجج (ع) و مؤسسه خیریه دارالشفاء امام رضا (ع) کرده است. من هم توفیق دارم در هیئتمدیره ثامنالحجج (ع) خدمت ایشان هستم و میکوشم تا پیوند میان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی و امور خیریه را تقویت کنم. کمیسیون کشاورزی یکی از بزرگترین کمیسیونهای اتاق ایران است و 43 عضو دارد که همگی از بزرگان کشاورزی و صنایع تبدیلی هستند.
دکتر بهزاد فکاری، دبیر کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق ایران نیز اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران، ابزارهایی مشورتی دارد؛ یکی از این ابزارهای مشورتی، «اتاق ایران» با 20 کمیسیون است. کمیسیون کشاورزی یکی از بزرگترین و مهمترین کمیسیونهای اتاق ایران است که دوره دهم آن از اسفندماه سال 1402 آغاز شد. تعامل با دنیا و شرکت در نمایشگاههای بینالمللی، همکاریهای پژوهشی با مراکز مختلف، تلاش برای رفع مشکلات کشاورزان و انتقال نظرات بخش خصوصی به دولت از جمله اقدامات این کمیسیون است.
کرمان به یکی از قطبهای درمان و پیشگیری از سرطان تبدیل خواهد شد
در ادامه، علی شمسینیا؛ مؤسس و رئیس هیئتمدیره دارالشفاء امام رضا (ع) ضمن تشکر از حضور فعالان اقتصادی و خیرین اظهار کرد: از سال 1373 تجارتی با خدا را آغاز کردم که از تجارتهای پیشین من متفاوت است. در طول 30 سال اخیر تصمیم گرفتم به مردم خدمت کنم و لذا با عنایت امام هشتم توانستیم 40 هزارمترمربع فضای خیریه ایجاد کنیم و در 23 شهرستان خدمات درمانی ارائه دهیم. امروز در استان کرمان بیش از 10 هزار بیمار خاص تحت پوشش داریم.
وی در ادامه گفت: با توجه به شیوع سرطان در استان کرمان، لازم دیدیم علاوه بر اینکه درمان بیماران را تسهیل کنیم، نسبت به پیشگیری از این بیماری نیز اقدام کنیم. یکی از ضرورتهای پیشگیری، وجود دستگاههای پیشرفته ژنتیکی و غربالگری است که در حال حاضر مجوز ورود آنها از آلمان و آمریکا را اخذ کردهایم. هدف از این جلسه این است که حاضران محترم با فعالیتهای درمانی دارالشفاء امام رضا (ع) آشنا و برای تأمین تجهیزات مورد نیاز آن، پیشقدم شوند. چنانچه این تجهیزات تامین شوند، کرمان به یکی از قطبهای درمان و پیشگیری از سرطان تبدیل خواهد شد.
مؤسس و رئیس هیئتمدیره دارالشفاء امام رضا (ع) تصریح کرد: ما از کسی پول نمیگیریم، بلکه هر کس نسبت به خرید یکی از تجهیزات پیشقدم شود، مستقیماً برای خرید آن دستگاه اقدام میکنیم و دستگاه را در جلوی چشم همگان و با نام اهداکنندۀ آن، در موسسه راهاندازی میکنیم. لازم است در این نشست از همه کسانی که در خشت به خشت تجهیز موسسه همراه ما بودهاند، از جمله آقای حسنپور؛ نماینده محترم مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نهایت تشکر را داشته باشم.
شیوع سرطان و بیماریهای صعبالعلاج در کرمان نگرانکننده است
دکتر ابطحی؛ پزشک ایرانی ساکن آمریکا، دیگر سخنران این نشست بود که اظهار کرد: 60 سال است در آمریکا زندگی میکنم اما دغدغۀ ایران و کرمان را دارم و هرگاه به ایران سفر میکنم نسبت به کارهای خیر پیگیری میکنم. امروز در کرمان، بخاطر آلودگی آب و هوا و خاک و برخی مسائل دیگر، شیوع بیماری سرطان و بیماریهای صعبالعلاج و دفرمهشدن کودکان را شاهد هستیم. حل این مسئله، چارهای جز بازسازیِ سلولی و سلولدرمانی ندارد. لذا پیشنهاد کردیم یک مرکز ژنتیکی با دستگاههای پیشرفته توسط آقای شمسینیا ایجاد شود.
این خیّر در ادامه گفت: پیشنهاد کردم تا کرمان به هاب ژنتیک و پیشگیری تبدیل شود، استاندر محترم و مقامات محلی موافقت کنند. به همین منظور لیستی تهیه کردیم تا هر خیّری که تمایل دارد، برای تأمین نیازهای این پروژه بزرگ وارد عمل شود. این لیست امروز در اختیار حاضران این نشست قرار داده شده است و از حاضران درخواست دارم نسبت به تهیه هر کدام از اقلام موجود در لیست که توانایی و علاقه دارند، اعلام آمادگی کنند. نام هر خیّر بر روی هر دستگاه اهدایی، ثبت میشود.
در بخش دیگری از این جلسه، شجاعی؛ مشاور وزیر کشور و از خیرین استان کرمان اظهار کرد: در این جلسات، نیت همه افراد، پاک، خدایی و سرشار از روحیۀ خدمت به دیگران است. ما بر اساس آموزههای دینی وظیفه داریم فریادرس دیگران باشیم و خوشحالیم که آقای شمسینیا، بانی این حرکت نیکوکارانه شدهاند که میتواند بیماران زیادی را در استان کرمان و حتی استانهای همجوار نجات دهد و همچنین به پیشگیری از بیماریها کمک کند.
حجتالاسلام والمسلمین آقامحمدی؛ نماینده آستان قدس رضوی دیگر سخنرانی بود که اظهار کرد: این جلسه از نورانیت بالایی برخوردار است و افرادی در آن حضور دارند که همت والایی دارند. امام حسین (ع) فرمودند خداوند همتهای بلند را دوست دارد. این همتهای بلند باید از جدیت و پیگیری برخوردار باشد. امیرالمؤمنین علی (ع) نیز فرمودند: در کارها جدیت و پیگیری داشته باشید. اگر پیگیریهای آقای شمسینیا نبود، این موفقیتها حاصل نمیشد. خوشبختانه کرمان، خیرین والامقام و نمایندگان ارزشمندی همچون آقای حسنپور در مجلس دارد که باید از ظرفیت این عزیزان برای توسعۀ کارهای خیر در کشور بهره گرفت.
تجهیز مراکز درمانی اولویت خیرین باشد
در ادامه، دکتر زهرا حسینیتبار؛ مدیر خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: امروز دولت و بیمارستانها نمیتوانند دستگاههای خارجی بخرند و نوبتهای بیمارستانها در بیماری سرطان طولانی شده است. دستان پرتوانی که خیریه راه میاندازند و به بیماران کمک میکنند، باید به گرمی فشرده و حمایت شوند. برای مبارزه با شیوع سرطان باید سبک زندگی غربی را عوض کنیم و به فکر پیشگیری و درمان همهجانبه باشیم. در سالهای آتی، سونامی سالمندی را هم در پیش داریم و از حالا باید برای جوانی جمعیت و همزمان، تجهیز مراکز درمانی تلاش کنیم. صراحتاً باید عرض کنم که دیگر مدرسهسازی به درد نمیخورد چون جامعۀ جوان ما دارد به سمت سالمندی میرود و مدارس یک به یک تعطیل میشوند.
شهباز حسنپور بیگلری، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: امروز قطعاً به یک مرکز تحقیقاتی و پژوهشی برای پیشگیری از سرطان در کرمان نیاز داریم و این حرکت، با کمک خیرین امکانپذیر است. کرمان با کمک خیرین در حال تبدیل شدن به قطب درمانی کشور است و در حال حاضر، روزانه افراد بسیاری از استانهای مجاور، برای دریافت خدمات درمانی به کرمان میآیند. همه باید تلاش کنیم تا خیرینی مانند آقای شمسینیا تکثیر شوند و این جلسات در این راستا بسیار میتواند مفید باشد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: استان کرمان علاوه بر مشکلاتی که در زمینه بیماری سرطان با ان مواجه است، حادثهخیزترین استان کشور نیز محسوب میشود و برای این مسئله نیز باید با کمک خود مردم و خیرین چارهای اندیشید. از صنایع و کارخانههای استان انتظار میرود در راستای مسئولیتهای اجتماعیشان، گامهای بلندتری بردارند.
دیدگاه خود را بنویسید