16 مرداد 1403
پیشنهاد خیریۀ ایتالیایی به دولت و مجلس برای نجات 220 هزار بی‌خانمان
یک خیریۀ ایتالیایی برای حل فوری معضل بی‌خانمانی در ایتالیا از دولت و مجلس این کشور خواسته است تا سیاست‌‌هایی وضع کند که از ظرفیت 120 تا 150 هزار آپارتمان خالی در شهر رم استفاده شود و به این ترتیب 220 هزار بی‌خانمان نجات پیدا کنند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بحران بی‌خانمانی در ایتالیا در سال‌های اخیر به شدت افزیش یافته است و حدود 220 هزار بی‌خانمان در شهر رم ایتالیا زندگی می‌کنند؛ موضوعی که بی‌خانمانی را به معضلی اصلی در پایتخت ایتالیا تبدیل کرده است. ایتالیا با وجود اینکه در شمار کشورهای توسعه‌یافته محسوب می‌شود، اما وضعیت بی‌خانمانی در این کشور نسبت به سایر کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا نگران‌کننده‌تر است و یکی از بالاترین نرخ‌های بی‌خانمانی در اروپا را دارد.

 فعالان حقوق‌ بشری و خیریه‌ها می‌گویند دولت ایتالیا بی‌خانمان‌ها را نادیده گرفته است و فراموشی آن‌ها منجر به افزایش تعداد افراد بدون سرپناه و منزل در جامعه شده است؛ موضوعی که جمعیت بیشتری از افراد آسیب‌پذیر را در جامعه به وجود آورده است. 

 «جوستینو ترینچیا»؛ مدیر مؤسسۀ خیریۀ «کاتولیک کاریتاس» در پایتخت ایتالیا به تازگی اعلام کرده است که بی‌خانمانی جدی‌ترین مشکل رم است. ترینچیا در این‌باره به خبرگزاری ANSA گفته است: «مسکن اولین و بزرگترین مشکل ما در رم محسوب می‌شود که دهه‌ها ادامه داشته است و هر سال هم بدتر می‌شود. اکنون زنگ خطر بی‌خانمانی در این شهر به صدا درآمده است. در سال 2022 حدود هفت‌هزار نفر از خانه‌های خود بیرون رانده شده‌اند و 90 هزار نفر نیز توانایی پرداخت اجاره را نداشته‌اند. در  حال حاضر 220 هزار  نفر بی‌خانمان در شهر رم داریم و آمارهای غیررسمی حکایت از تعداد بیشتری دارد.»

 مدیر خیریۀ کاتولیک کاریتاس، راهکار حل این بحران را اجرای سیاست‌های هماهنگ و همکاری میان رهبران سیاسی دانست و خواستار تلاش هماهنگ برای رسیدگی به بحران مسکن، به‌ ویژه در زمینۀ مسائل مربوط به اجاره‌های کوتاه‌مدت شد. او خطاب به شهرداری گفته است: «در جایی در شهر رم بین 120 تا 150 هزار آپارتمان خالی وجود دارد. بر این اساس مداخلۀ پارلمان و دولت در سیاست‌گذاری‌ها لازم است؛ زیرا شهرداری نمی‌تواند به تنهایی اقدام کند.»

 افزایش هزینه‌های زندگی، تخلیه‌های اجباری، بی‌توجهی دولت به مشکلات مسکنِ اقشارِ آسیب‌پذیر، بیکاری و فقر جوانان را می‌توان به عنوان عوامل اصلی تشدید بحران بی‌خانمانی در ایتالیا دانست که باعث مشکلاتی نظیر افزایش جرم و جنایت، محدودیت دسترسی به خدمات اجتماعی و کاهش جذابیت گردشگری در این کشور شده است. این بحران اقشار مختلف آسیب‌پذیر از جمله افراد دارای معلولیت، کودکان، سالمندان، پناهجویان و مهاجران را در بر گرفته است.

منبع:

خبرگزاری ANSA


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...