10 ارديبهشت 1404
حمایت مجمع خیرین کشور از طرح‌های اجتماعی مبتنی بر هوش مصنوعی/ نگرانی از وضعیت بحرانی غزه
در سیصد و پنجاه و پنجمین جلسۀ هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور بر حمایت مجمع خیرین کشور از طرح‌های اجتماعی مبتنی بر هوش مصنوعی تأکید شد. با تسهیلگری مجمع خیرین کشور، پلتفرم «ذهنا» به عنوان اولین سامانه پژوهشی روانشناختی ایران که یک بستر مشاورۀ آنلاینِ سلامتِ روان مبتنی بر هوش مصنوعی ایجاد کرده است، با دانشگاه‌های مطرح کشور مرتبط می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سیصد و پنجاه و پنجمین جلسۀ هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور، صبح روز چهارشنبه، 10 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور اعضاء، مشاوران و مهمانان مجمع برگزار شد.

 در ابتدای این جلسه رضا کارگری؛ نائب‌رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور با تسلیت حادثه انفجار در بندرعباس از سوءمدیریت‌ها انتقاد کرد و پیشگیری از وقوع این حوادث را ضروری دانست. وی همچنین با تبریک ایام ولادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) از خیّر فقید مرحوم هاشم سلیمی آشتیانی یاد کرد که در این ایام نیازمندان را به زیارت حرم رضوی اعزام می‌کرد. 

 در ادامه مهندس حبیب‌الله بوربور؛ رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور به ایراد سخنانی دربارۀ وضعیت مدیریت آب در استان تهران و احتمال قطعی آب در آینده نزدیک پرداخت و گفت: متأسفانه توسعه بی‌رویه ساختمان‌سازی و شهرک‌سازی در اطراف شهر تهران این استان را با مشکل جدی در زمینه آب مواجه کرده است. براساس میزان اندک بارش برف طی ماه‌های گذشته، پیش‌بینی می‌کنم که در تابستان سال جاری با مشکل قطعی آب مواجه شویم و به این منظور لازم است با مسئولان مربوطه مذاکره شود.

 با پیشنهاد آقایان زارعی و فرهادی مقرر شد نامه‌ای از جانب مجمع خیرین کشور برای وزیر نیرو و سایر مسئولان مرتبط ارسال و نسبت به ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت منابع آب در فصل تابستان طرح بحث شود.

 در ادامه مهندس حبیب‌الله بوربور؛ رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور به موضوع غزه نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و انباشتن حجم زیادی از کمبودها و مشکلات در شهر غزه کماکان ضررورت دارد تا خیرین و خیریه‌ها در اقصی نقاط ایران نسبت به ارسال کمک به این مردم مظلوم اهتمام داشته باشند.

 در بخش دیگری از این جلسه دکتر بهرامی؛ رئیس انجمن روانشناسی اسلامی ایران به معرفی پلتفرم «ذهنا» به عنوان اولین سامانه پژوهشی روانشناختی ایران که یک بستر مشاوره آنلاین مبتنی بر هوش مصنوعی ایجاد کرده است پرداخت. بهرامی تأکید کرد تحولات هوش مصنوعی به زودی به تحول تمدنی در دنیا منجر می‌شود اما این موضوع همچنان در ایران جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است. ما به اندازه توان خود به این عرصه ورود کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا دانشگاه‌های کشور را با این پلتفرم آشنا کنیم.

 در ادامه مقرر شد با تسهیلگری مجمع خیرین کشور، آقایان شاه‌حسینی و جعفری پلتفرم ذهنا را به دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران معرفی و متصل کنند. همچنین با پیشنهاد مهندس حبیب‌الله بوربور؛ رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور این پلتفرم در نشست آتی مجمع خیرین کشور با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی معرفی شود.

 در بخش پایانی این جلسه دربارۀ برنامه‌های رسانه‌ای اجلاس سالانه مجمع عمومی خیرین کشور و نشست مشترک این مجمع با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بحث و گفت‌وگو به عمل آمد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...