13 ارديبهشت 1404
دوندۀ انگلیسی، جایزۀ دوی ماراتن را به خیریۀ فعال در حوزۀ سلامت روان اهدا کرد
یک دختر ورزشکار انگلیسی به نام «آلی پارکر» با شرکت در مسابقۀ دوی ماراتن لندن، 16 هزار پوند جایزه گرفت و این مبلغ را به یک خیریۀ فعال در حوزۀ سلامت روان اهدا کرد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، یک دختر اهل «هرفوردشایر» واقع در انگلیس با شرکت در مسابقه دوی ماراتن لندن، کمک مالی برای خیریه‌ جمع‌آوری می‌کند. «آلی پارکر» که صاجب یک مزرعه خانوادگی‌ است، مسیر ۲۶.۲ مایلی را در کمی بیش از چهار ساعت به پایان رساند تا 16 هزار پوند برای خیریه محلی «ما ذهن‌ها را پرورش می‌دهیم» جمع‌آوری کند.

 مسابقات دوی ماراتن لندن همواره فرصتی طلایی برای ورزشکاران داوطلب در امور خیریه بوده است. آنان با شرکت در این مسابقه به واسطه جذب کمک از حامیان می‌توانند مبلغ جمع‌آوری‌شده از سوی حامیان مالی (اسپانسر) را برای یک هدف خیریه اختصاص دهند. پارکر نیز به عنوان یک کشاورز دونده، توانست با شرکت در این مسابقه طاقت‌فرسا، برای کمک به جوامع محلی در شهرستان محل سکونتش، تأثیر‌گذار باشد.

 پارکر با انجام این مسایقه توانست همچنین از برخی از دوندگان مشهور مسابقات قبلی، پیشی بگیرد و به همراه 56 هزار و 640 نفر دیگری که این دوره را به پایان رساندند، برای این اقدام خود رکورددار جهانی گینس شود. وی در این مسابقه توانست با آمادگی بدنی که حاصل کیلومترها تمرین سخت در جاده‌ها و مسیرهای سخت بود، به هدفش برسد.

 وی که هدف خود از شرکت در مسابقه دوی ماراتن لندن را کمک به اهداف خیریه اعلام کرده است، می‌گوید: من از دویدن بسیار هیجان‌زده هستم. همیشه فکر می‌کردم فقط در صورتی در ماراتن شرکت می‌کنم که دلیل واقعاً خوبی برای آن داشته باشم. جمع‌آوری پول برای خیریه «ما ذهن‌ها را پرورش می‌دهیم» هدف اصلی من بود؛ زیرا هرروز شاهد مشکلات بی‌وقفه خانواده‌های کشاورز هستم و به همین علت، کمک به جامعه محلی کشاورزی برایم ارزش داشت.

 آشنایی با خیریه‌ای که پارکر به نفع آن دوید

 سازمان خیریه «ما ذهن‌ها را پرورش می‌دهیم»، توسط «سم» و «امیلی استیبلز» در «کینگزتورن»، تأسیس شده است و فعالیت اصلی این خیریه رسیدگی به وضعیت اجتماعی و مسائلی پیرامونی همانند سلامت روان در جامعه کشاورزی این شهرستان است. این خیریه برای رسیدگی به وضعیت سلامت روان و وضعیت اجتماعی کشاورزان، یک تیم اختصاصی برای آموزش دارد و در مواردی نیز با برگزاری رویدادها، ارائه مشاوره و پشتیبانی سعی در آگاهی‌رسانی و کمک به ذینفعان خود دارد.

 برآوردهای کارشناسی در انگلیس نشان داده است که سلامت روان ضعیف در جوامع کشاورزی، ۴۶ درصد بیشتر از سایر مشاغل است و بسیاری از افراد در جامعه کشاورزی، دوست یا عزیزانی دارند که با چالش‌های سلامت روان دست‌وپنجه نرم کرده‌اند. «امیلی جونز»؛ مدیر پروژه این خیریه از پارکر بابت پذیرفتن این چالش بزرگ برای افزایش آگاهی، سپاسگزاری کرده است و می‌گوید: در سال ۲۰۲۴ خیریه آنان با افزایش ۵۱ درصدی تقاضا برای مشاوره و سایر خدمات مواجه شده و از محبوبیت خوبی میان جامعۀ کشاورزی برخوردار شده است.

 از مهم‌ترین خدمات سازمان خیریه کشاورزی «ما ذهن‌ها را پرورش می‌دهیم»، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • 1. ارائه پشتیبانی ۲۴ ساعته از طریق خط پشتیبانی
  • 2. در صورت نیاز، تأمین بودجه برای مشاوره حرفه‌ای
  • 3. ارائه آموزش رایگان سلامت روان به افراد و متخصصان در جامعه کشاورزی
  • 4. ارائه منابع و مشاوره برای کمک بیشتر
  • 5. ارائه رویدادهای اجتماعی برای مبارزه با انزوا و گردهم‌آوردن کشاورزان
  • 6. ارائه اطمینان خاطر از طریق تجربه شخصی مبنی بر اینکه اوضاع می‌تواند بهتر باشد و بهتر خواهد شد
  • 7. ارائه خدمات دوستانه برای افرادی که تنها یا منزوی هستند

 منابع:

 yourherefordshire

 wearefarmingminds


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...