گفت‌وگوها
گلناز اکبری؛ ساکن کرمانشاه و کارگردان تئاتر است که در زمینۀ تئاتر معلولان فعالیت می‌کند و یک سمن برای فعالیت‌های هنری معلولان در کرمانشاه تأسیس کرده است. با او درباره فعالیت‌های داوطلبانه‌اش به گفت‌وگو پرداخته‌ایم.
یاسر عرب، پژوهشگر و فعال اجتماعی معتقد است بسیاری از کارهای خیری که در  جامعۀ ما انجام می‌شود، مبتنی بر شناخت دقیق از نیاز و وضعیت جامعۀ هدف  نیست، شرایط بومی و فرهنگی منطقۀ هدف را در نظر نمی‌گیرد و بر مبنای  اولویت‌سنجی نیست.
حاج عباس عربی که برخی از او به «پرچمدار صلح و سازش» تعبیر می‌کنند، در دودهۀ اخیر موفق شده است با تلاش داوطلبانه و خداپسندانۀ خود، صلح و سازش را در بیش از 1200 پروندۀ قضایی برقرار و ده‌ها نفر از چوبۀ دار نجات دهد. رسانه خیر ایران به مناسبت پنجم خردادماه، روز نسیم مهر و حمایت از خانواده زندانیان، با وی که نقشی برجسته و ماندگار در حمایت از خانواده زندانیان داشته، به گفت‌وگو پرداخته است.
منوچهر لطفی، یکی از چهره‌هایی است که در حدود پنجاه سالگی از کارآفرینی فاصله گرفت و به فعالیت داوطلبانه و نیکوکارانه در حوزۀ میراث فرهنگی مشغول شد. همزمان با روز جهانی میراث فرهنگی، وی در گفت‌وگو با خیر ایران، به این پرسش که اهمیت وجود رسانه در حوزه فعالیت‌های مردم‌نهاد و خیریه چیست؟، پاسخ می‌دهد.
31 ارديبهشت 1403 گفت‌وگوها
منوچهر لطفی، یکی از چهره‌هایی است که در حدود پنجاه سالگی از کارآفرینی فاصله گرفت و به فعالیت داوطلبانه و نیکوکارانه در حوزۀ میراث فرهنگی مشغول شد. همزمان با روز جهانی میراث فرهنگی، وی در گفت‌وگو با خیر ایران، به این پرسش که انجمن مردم‌نهاد «مجموعه‌داران ایران» چگونه تأسیس شد؟، پاسخ می‌دهد.
31 ارديبهشت 1403 گفت‌وگوها
منوچهر لطفی، در حدود پنجاه سالگی از کارآفرینی فاصله گرفت و به فعالیت داوطلبانه و نیکوکارانه در حوزۀ میراث فرهنگی مشغول شد. همزمان با روز جهانی میراث فرهنگی، وی در گفت‌وگو با خیر ایران، به این پرسش که چگونه می‌توان نسبت به میراث فرهنگی، نیکوکار بود، پاسخ می‌دهد.
29 ارديبهشت 1403 گفت‌وگوها
کامران عاروان، مدیرعامل جامعه معلولان کشور در گفت‌وگو با خیر ایران اظهار کرد: بعضی از صحابه پیامبر (ص) معلول بودند و از جانب ایشان به حکومت شهرها گماشته می‌شدند یک معلول یا نابینا باید حق داشته باشد که بتواند نماینده مجلس شود یا مناصب اجرایی را تصدی کند