14 ارديبهشت 1403
اقدام مؤثر بنیاد خیریه آسم انگلستان با تولید یک نرم‌افزار کاربردی
 بنیاد خیریه آسم انگلستان یک نرم‌افزار کاربردی به نام «Asthma UK» برای کمک به افراد مبتلا به آسم طراحی کرده است. این خیریه با این اقدام توانسته است برای پنج میلیون مبتلا به آسم در انگلستان، شرایط مراقبت تنفسی را فراهم و پیشگیری، تشخیص، مراقبت، درمان و حمایت از این بیماری را تسهیل کند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بیش از پنج میلیون نفر در انگلستان مبتلا به آسم هستند و این بیماری یکی از  شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در این کشور به حساب می‌آید.  پژوهشی از بنیاد خیریه آسم انگلستان (Asthma UK) نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری آسم به دلیل سختی و درمان طولانی‌مدت، بسیار ناامید هستند به طوری بیشتر آنان (هفت از ده نفر)، مراقبت‌های اولیه دریافت نمی‌کنند و حدود 31 درصد از مبتلایان به آسم در انگلستان به درمان خود اهمیتی نمی‌دهند.

 در این راستا، بنیاد خیریه آسم در انگلستان تصمیم گرفت که با توجه به تاثیر خود در ترویج حمایت از بیماری آسم  و برای  کاهش مرگ و میر ناشی از آسم در سطح ملی کمک کند. به همین منظور  این خیریه با ابداع  یک نرم‌افزار کاربردی (app) برای مدیریت وضعیت بیمار، توانسته است، خدمات، حمایت و مدیریت بهتر را برای بیماران آسم، به هم متصل کند. بنیاد خیریه آسم، با این نوآوری توانست اولین برنامه اقدام مراقبت تنفسی را برای بیماران آسم فراهم کند و باعث پیشگیری، تشخیص، مراقبت، درمان و حمایت بهتر شود. 

 ابداع این اپلیکشن بعد از انتشار  «پژوهش ملی مرگ و میر ناشی از آسم» توسط بنیاد خیریه و کالج سلطنتی پزشکان  در سال 2014 بود. این  پژوهش، نشان‌دهنده فاکتورهای خطرناکی است که عوامل اصلی در مرگ و میر آسم را نشان می‌دادند. در این تحقیق  بالارفتن مرگ و میر ناشی از آسم به دلیل استفاده بیش از حد و خودسرانه از داروهای استنشاقی تسکین‌دهنده و عدم پیگیری بیماری در بیمارستان، نشان داده می‌شد.

 از آن‌جا که اپلیکیشن  "Asthma UK"  برای کمک به افراد مبتلا به آسم و مدیریت بیماری افراد طراحی شده است، طیف گسترده ای از خدمات را ارائه می‌دهد، از جمله، ردیاب علائم که به بیمار  این  امکان را می‌دهد که  علائم آسم خود را مانند تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه را پیگیری کند. اپلیکیشن  برنامه دارویی نیز دارد که به بیمار کمک می‌کند  تا داروهای خود را به موقع مصرف کند. همچنین اپلیکشن با یک محرک شناسایی،  کمک می‌کند تا بیمار عواملی را که باعث تحریک آسم  می‌شوند، مانند گرده، گرد و غبار و دود را شناسایی کند. اپلیکیشن همچنین  یک برنامه  پیش‌بینی‌کننده حمله آسم را نیز دارد که از داده‌های مربوط به علائم، داروها و محرک‌ها برای پیش‌بینی احتمال حمله آسم در آینده استفاده می‌کند. نهایتاً اپلیکشن منابع و اطلاعاتی را  در مورد آسم، نحوه مدیریت آن و نحوه دریافت کمک در صورت نیاز ارائه می‌دهد.

بنیاد خیریه آسم انگلستان

 بنیاد خیریه آسم انگلستان (Asthma UK)، سال‌هاست که برای کمک به بیماران آسم و خانواده‌های آنان فعالیت می‌کند. این بنیاد که در زمینه تحقیقات، آگاهی‌رسانی و ارائه پشتیبانی برای افراد مبتلا به آسم در انگلستان بسیار پیشروست، در سال ۱۹۷۹ تاسیس شده و هدف آن بهبود زندگی افراد مبتلا به آسم از طریق تحقیقات، آموزش و ارائه خدمات به بیماران است. نکته قابل توجه در فعالیت این بنیاد خیریه، تلاش مستمر و ترویج‌گرایانه است که همواره  توجه بیشتر دولت را به بیماری آسم جلب می‌کند. برای مثال در سال‌های 2004 تا 2006 این خیریه با ایجاد پویش ملی آسم توانست دولت انگلیس را برای اختصاص بودجه بیشتر برای بیماران آسم ترغیب کند.

برخی از فعالیت‌های کلیدی بنیاد آسم انگلستان عبارتند از:

  • حمایت از تحقیقات در مورد علل بیماری
  • درمان‌ها و پیشگیری از آسم
  • ارائه اطلاعات و مشاوره به افراد مبتلا به آسم و خانواده‌هایشان.
  •  آگاهی‌رسانی در مورد آسم به عموم مردم
  • حمایت از سیاست‌هایی که به بهبود سلامت افراد مبتلا به آسم کمک می‌کند
  • ارائه خدمات به افراد مبتلا به آسم، مانند گروه‌های حمایتی و برنامه‌های توانبخشی ریوی

 بنیاد آسم انگلستان برای رسیدن به اهداف خود با مجموعه گسترده‌ای از شرکا، از جمله بیماران، متخصصان مراقبت‌های بهداشتی، محققان، سیاست‌گذاران و عموم مردم همکاری می‌کند. این موسسه همچنین عضو «شبکه جهانی ابتکار جهانی آسم (GINA)» است. برنامه‌های حمایتی میدانی بنیاد آسم، نیز در انگلستان بسیار قابل توجه است. فعالیت میدانی اصلی این بنیاد خیریه، بر آموزش افراد مبتلا به آسم تمرکز دارد و  این آموزش معمولا با برگزاری  پویش‌های مختلف و یا کمپ‌های تعطیلات با نام مستعار «کیک آسم» همراه می‌شود. در کمپ آموزشی بیماران آسمی از کودکان و بزرگسالان در دسته‌بندی مختلف سنی گردهم می‌آیند تا در مورد این بیماری بیشتر بدانند و تجربه کنند. در پویش‌های ملی این خیریه که معمولاً با حمایت شهرداری‌ها برگزار می‌شود، جمع آوری کمک‌های مالی نیز به کمک این خیریه می‌آیند.  

گزارش از نرگس اسفندیاری

منابع:

  Asthma UK

 گاردین


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...