به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، ظهر جمعه مورخ ۲۴ اسفند، کودکان مدارس صبحرویش نمایش رستم و سهراب را روی پرده بردند.
این تئاتر که پسر آن پدر نام داشت، با نقشآفرینی جمعی از کودکان نانآور آن مدرسه برگزار شد. پیش از شروع نمایش، محمدحسن داودی؛ مدیرعامل و همبنیانگذار صبحرویش روی سن رفت و اذعان کرد: توجه این مدرسه بر توانمندسازی کودکان و بهویژه دختران است و بالغ بر پنجاهدرصد از دانشآموزان مراکز صبحرویش را دختران تشکیل میدهند. او بر اهمیت راستی و گفتوگو در قصه رستم و سهراب تاکید کرد و برای تاثیرگذاری بیشتر این نمایش حماسه رستم و سهراب را _برای کودکانی که همراه با والدین خود برای تماشای این حماسه به سالن آمده بودند_ به بیانی کودکانه بازگو کرد.
وی افزود: چند سال پیش مجید مجیدی به صبحرویش آمد و شمیلا شیرزاد را برای نقشآفرینی در فیلم خورشید انتخاب کرد؛ دختری که دوست داشتیم با توجه به استعدادهای نهفتهاش، او را فردی اجتماعی بار بیاوریم. آن روز برای اینکه شمیلا آداب معاشرت با مهمان را تمرین کند، به مجیدی خوشامد گفت و این، آغاز تغییر سرنوشت شمیلا شیرزاد بود تا از دروازهغار به جایزه ونیز برسد و امروز با تلاش خود جایگاه خوبی را در سینمای ایران از آن خود کند.
عضو هیئتمدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریهها ادامه داد: در نمایش رستم و سهراب هم بیش از هنرآفرینی و پیدا کردن استعدادهای هنری به تربیت کودکانمان در نمایش اندیشیدیم. او و کارگردان جوان نمایش؛ جعفر چوپانی تاکید کردند که شاهنامه فردوسی منبعی غنی برای تربیت کودکانمان است.
در این تئاتر که با توجه به امکانات مدارس صبحرویش تدارک دیده شده بود، تمام یا بیشتر لباسها، کلاهخودها و بهطور کلی لوازم صحنه با کمک بچهها و کارگردان خلاق آن از لوازم دورریز و یا دورازذهن تهیه شده بود تا کودکان با مفاهیمی چون مشارکت و همکاری، خودکفایی، اتکابهنفس و... آشناتر شوند.
این دومین تئاتر شاهنامه موزیکال دانشآموزان این مدرسه در سال جاری است. در نمایش نخست که در فرهنگسرای بهمن آن را روی پرده بودند، قصه فریدون و ضحاک را اجرا کرده بودند.
نمایش روز جمعه این بازیگران خردسال و نوجوان با استقبال گسترده و تشویق پیوسته حضار همراه بود.
دیدگاه خود را بنویسید