14 اسفند 1403
«شیلا» از انجمن اوتیسم ایران حمایت می‌کند
مجموعه‌رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا و انجمن اوتیسم ایران، سند همکاری مشترک به امضا رساندند. این همکاری در راستای مسئولیت اجتماعی شیلا است و با هدف حمایت از افراد دارای اختلال طیف اوتیسم و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها انجام می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی انجمن اوتیسم ایران، در نخستین نشست خبری مجموعه‌رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا، سند همکاری میان این مجموعه و انجمن اوتیسم ایران به امضا رسید. این همکاری گام بلندی در راستای مسئولیت اجتماعی شیلا است و با هدف حمایت از افراد دارای اختلال طیف اوتیسم و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها شکل گرفته است.

 در این نشست، حسین اکبری؛ رئیس هیئت‌مدیره شیلا، محمد کاظمی؛ معاون کسب‌وکار و دیگر مدیران ارشد این مجموعه، با سعیده صالح‌غفاری؛ مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران و مسئولان دیگر این انجمن، درباره اهمیت این همکاری و اقدامات پیش‌بینی‌شده در چارچوب این سند سخن گفتند.

شیلا برندی مبتنی بر اعتماد و مسئولیت‌پذیری اجتماعی

 حسین اکبری؛ رئیس هیئت‌مدیره شیلا، در این نشست با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی، گفت: شیلا برندی است که بر پایه اعتماد، ثبات و تکرارپذیری شکل گرفته است. ما نه‌تنها در ارائه محصولات و خدمات، بلکه در تعامل با مشتریان، کارکنان و جامعه نیز به این اصول پایبند هستیم. 

 وی همچنین با اشاره به جایگاه شیلا در صنعت رستوران‌های زنجیره‌ای ایران، افزود: از مرداد ۱۳۷۸ که اولین شعبه شیلا در تهران تأسیس شد، تا امروز که بیش از ۷۰ شعبه و نزدیک به ۱۸۰۰ نیروی فعال در این مجموعه مشغول به کارند، همواره به توسعه پایدار و افزایش کیفیت خدمات متعهد بوده‌ایم.

توسعه پایدار و رویکرد بلندمدت شیلا

 محمد کاظمی؛ معاون کسب‌وکار شیلا در این نشست به چشم‌انداز توسعه این برند اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار و خلق ارزش منحصربه‌فرد برای مشتریان از اهداف اصلی شیلاست. برای دستیابی به این اهداف، اقداماتی همچون توسعه جغرافیایی شعب، گسترش محصولات منو، ایجاد زنجیره تأمین یکپارچه و افزایش ظرفیت تولید را دنبال می‌کنیم.

 وی همچنین افزود: مدیریت یکپارچه شعب و زنجیره تأمین از طریق کارخانه اختصاصی شیلا، کیفیت یکسان و تجربه‌ای مطمئن را برای مشتریان در سراسر ایران تضمین می‌کند.

 سعیده صالح‌غفاری؛ مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران نیز در این مراسم اظهار کرد: امروزه متاسفانه از هر ۵۰ تولد در دنیا، یک کودک مبتلا به اوتیسم متولد می‌شود. او تصریح کرد: در ایران آمار مبتلایان به اوتیسم در وضعیت بلاتکلیف قرار دارد و آماری از این اختلال در کشور نداریم و مطمئنیم که قطعا کمتر از آمار دنیا نیست و این هشداری برای حاکمیت و سیستم‌هایی چون وزارت بهداشت، سازمان آموزش و پرورش استثنایی و بهزیستی است که متولیان رسیدگی به این اختلال هستند.

 مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران اضافه می‌کند: چشم‌انداز ما داشتن ایرانی دوستدار اوتیسم است؛ مردمی که اوتیسم را می‌شناسند و نسبت به این اختلال آگاهی دارند و مادران اوتیسم را به عنوان قهرمانان روایت انجمن اتیسم ایران شناسایی می‌کنند و قولشان دارند و کمکشان می‌کنند.

 صالح‌غفاری تاکید می‌کند: مردم باید بدانند که فرد دارای اوتیسم را نمی‌توان از پدر یا مادرش جدا کرد و فردی که به همراه فرزند مبتلا به اوتیسم خود به خرید می‌رود، نمی‌تواند در صفی طولانی منتظر بماند و باید زود خرید خود را انجام دهد و از فروشگاه خارج شود.

 در ادامه، البرز قریب؛ معاون توسعه انجمن اوتیسم ایران نیز با گزارش کلیه عملکرد انجمن در سال‌های اخیر به بیان دستاوردهای مهم انجمن در زمینه‌های مختلف پرداخت. در انتهای مراسم سند همکاری رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا با انجمن اتیسم ایران امضا شد.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...