به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با میلاد با سعادت رسول مهربانیها، حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع)، گردهمایی جمعی از خیرین عرصه سلامت و مسئولان استان فارس در مجتمع خیریه درمانی رسول اعظم شیراز برگزار و روند ساخت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی این مجتمع بررسی شد.
علیاکبر رامجردی؛ مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس اظهار کرد: مجتمع خیریه درمانی رسول اعظم یکی از طرحهای ممتاز استان است که با مشارکت خیرین با هدف دسترسی ساکنان مناطق کمبرخوردار شرق شیراز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی اجرا شده است.
وی با بیان این که اجرای این طرح بزرگ درمانی به همت خیرین عرصه سلامت ۱۸ سال پیش در بلوار رسول اعظم شیراز آغاز شد، گفت: خیرین با همافزایی و مشارکت خود در مراحل مختلف ساخت این بیمارستان مانع از توقف و تعطیلی این طرح شدند.
رامجردی اضافه کرد: در حال حاضر نیز عبدالرحیم رحیمپور به نیابت از همسر خود زندهیاد پروین حسنشاهی با فروش منزل مسکونی خود و اختصاص آن به امور عامالمنفعه حوزه سلامت زمینه رونق طرح بیمارستان مجتمع خیریه درمانی حضرت رسول اعظم را فراهم آورده است.
جواد شاهمحمدی؛ مدیرعامل مؤسسه خیریه رسول اعظم نیز بیان کرد: مجتمع خیریه درمانی رسول اعظم مشتمل بر مراحل متعددی است، که مرحله نخست آن در قالب درمانگاه «زنده یاد دکتر امامی راد» در سال ۹۵ به بهره برداری رسید و ماهانه حدود ۳۵ هزار نفر از خدمات تشخیصی و درمانی این مرکز با تعرفههای خیریه بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: مرحله دوم مجتمع خیریه درمانی رسول اعظم، شامل ساخت بیمارستان ۳۳۶ تختخوابی است که در بیش از ۴۱ هزار متر مربع زیربنا و ۸ طبقه در حال ساخت است.
شاهمحمدی با اشاره به مشارکت ۲۰۰ میلیارد تومانی خیرین عرصه سلامت در مراحل مختلف ساخت این بیمارستان، افزود: عبدالرحیم رحیمپور با کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی در تسریع روند ساخت این بیمارستان نقش بسزایی ایفا کرده است.
وی تصریح کرد: از آنجا که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل سازه این بیمارستان حدود ۲ هزار میلیارد تومان و برای تأمین تجهیزات بیمارستانی نیز یک هزار میلیارد تومان برآورد شده است، برای بهرهبرداری از این مرکز تخصصی و فوق تخصصی نیازمند مشارکت خیرین عرصه سلامت هستیم.
شاهمحمدی افزود: با برنامهریزیهای انجامشده مرحله نخست این بیمارستان شامل اورژانس، اتاقهای عمل، بخشهای دیالیز، آزمایشگاه، تصویربرداری پزشکی و ۵۰ درصد از بخشهای داخلی و جراحی تا ۲ سال آینده به بهرهداری خواهد رسید.
دیدگاه خود را بنویسید