بنیاد «بلومبرگ» با اهدای کمک مالی یک میلیارد دلاری، تحصیل در دانشگاه «جانز هاپکینز» را آسان کرد
کمک مالی یک میلیارد دلاری از طرف بنیاد خیریه «بلومبرگ» به دانشگاه «جانز هاپکینز»، قرار است تحصیل در رشته پزشکی را برای اکثر دانشجویان این دانشگاه رایگان کند. این کمک در راستای تعهد بلومبرگ برای رسیدگی به چالش‌های پیچیده نظام بهداشتی و حمایت از خانواده‌های کم‎درآمد آمریکاست که خواستار تحصیلات عالی فرزندان با استعداد خود هستند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، دانشگاه «جانز هاپکینز» یک کمک مالی یک میلیارد دلاری از طرف «بنیاد خیریه بلومبرگ» دریافت کرده است تا آموزش پزشکی را برای اکثر دانشجویان رایگان کند. هدف این ابتکار جذب استعدادهای برتر  از طبقات متوسط و کم‌درآمد جامعه و  پوشش تمام هزینه‌های آنان از جمله هزینه‌های تحصیل و زندگی اکثر دانشجویان پزشکی این دانشگاه است.

 بنیاد خیریه بلومبرگ اعلام کرده است که قصد دارد با حذف موانع اقتصادی تحصیل دانشجویان آمریکایی از خانواده‌های کم‌درآمد و طبقه متوسط، حمایت کند. در سال 2022 نیز این بنیاد یک کمک مبلغ 1.8 میلیارد دلاری به دانشگاه هاپکینز داشته است. حال با این کمک جدید، از پاییز 2024،  شهریه دانشگاه جان هاپکینز برای دانشجویان پزشکی که از خانواده‌هایی با درآمد سالانه کمتر از 300 هزار دلار می‌آیند رایگان خواهد شد، رقمی که  95 درصد از کل آمریکایی‌ها را شامل می‌شود. علاوه بر این، دانشگاه هزینه‌های زندگی دانشجویان پزشکی از خانواده‌هایی که تا 175 هزار دلار درآمد دارند، را نیز پوشش می‌دهد.

 دانشجویان پزشکی ورودی جدید و قدیم، این کمک‌ها را از تابستان امسال دریافت خواهند کرد که نشان‌دهندۀ تأثیر فوری این کمک است. این کمک مالی و بورسیه این فرصت را به دانشجویان خواهد داد که بدون بدهی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوند. 

 «مایکل آر. بلومبرگ»، موسس خیریه بلومبرگ در مراسم اهدای این کمک بیان کرد: «در حالی که ایالات متحده با کاهش نگران‌کننده امید به زندگی، کمبود جدی پزشکان، پرستاران و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی دست و پنجه نرم می‌کند، هزینه‌های بالای رشته‌های پزشکی، پرستاری و تحصیلات تکمیلی، اغلب دانشجویان را از ورود به این رشته‌های حیاتی باز می‌دارد.» بلومبرگ معتقد است که با کاهش موانع مالی، دانشجویان بیشتری می‌توانند علایق خود را در زمینه مراقبت‌های بهداشتی دنبال کنند و به جوامعی که بیشترین نیاز را دارند خدمت کنند.

 برای نزدیک به 150 سال، فارغ‌التحصیلان دانشکده پزشکی جانز هاپکینز در توسعه درمان‌های نجات‌بخش و مراقبت‌های بالینیِ نوآورانه در سراسر جهان پیشگام بوده‌ و زندگی‌های بی‌شماری را در دنیا  نجات داده‌اند. امروز، برای مقابله با کاهش امید به زندگی،بیماری‌های مزمن و نابرابری‌های عمیق در نظام سلامت در آمریکا،  دسترسی به خدمات بهداشتی، ضروری است اما هزینه‌های بالای آموزش پزشکی در حال حاضر، بسیاری از باهوش‌ترین دانش‌آموزان خانواده‌های کم‌درآمد و طبقه متوسط را از ادامه تحصیل در رشته‌های پزشکی باز می‌دارد. 

 کمک مالی اخیر از سوی خیریه بلومبرگ در ادامه «برنامه کاهش بدهی دانشجویان دانشکده پزشکی» است که در سال 2020 با کمک‌های سخاوتمندانه تعدادی از فارغ التحصیلان و سایر اهداکنندگان راه‌اندازی شد. بورسیه‌های قبلی به گسترش دسترسی و کاهش بدهی دانشجویان پزشکی کمک کرد، به طوری که میانگین کل بدهی وام دانشجویی فارغ التحصیلان دانشکده پزشکی به حدود 105 هزار  دلار در سال تحصیلی 2023-2024 کاهش یافت.

 کمک مالی قابل توجه بلومبرگ، در سال 2018 به مبلغ 1.8 میلیارد دلار برای کمک‌های مالی مقطع کارشناسی تأثیر زیادی بر تنوع جمعیت دانشجویی دانشگاه گذاشت. هاپکینز با گسترش چشمگیر کمک‌هزینه تحصیلی، توانست به طور همزمان واجد شرایط‌ترین دانشجویان کارشناسی جهان را جذب و ساختار برنامه‌های کارشناسی خود را متحول کند. از زمان اجرایی‌شدن هدیه بلومبرگ، تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی که از خانواده‌های کم‌درآمد وارد دانشگاه جانز هاپکینز می‌شوند و یا نسل اولی هستند که در خانواده خود وارد دانشگاه می‌شوند، 43 درصد افزایش یافته است. امروزه، دانشجویان نسل اولی، نزدیک به یک‌سوم از جمعیت لیسانس هاپکینز را تشکیل می‌دهند.

 مایکل آر. بلومبرگ، بنیانگذار خیریه بلومبرگ و صدوهشتمین شهردار شهر نیویورک، در سال 1964 از دانشگاه جانز هاپکینز فارغ‌التحصیل شد. او همچنین به عنوان رئیس هیئت‌امنای دانشگاه جانز هاپکینز از سال 1996 تا 2002 خدمت کرد.


منبع اصلی خبر: دانشگاه جانز هاپکینز

*پی نوشت: عکس مربوط به دانشگاه جان هاپکینز در ایالت مریلند آمریکاست.

 

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...