فهرست نوشته‌ها
سیصد و سی و هشتمین جلسۀ هیئت‌مدیرۀ مجمع خیرین کشور، چهارشنبه 14 آذرماه برگزار شد و در آن، موضوعاتی همچون تدوین طرحی برای استفاده از ظرفیت هنردرمانی، حمایت از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان برای کاهش دیابت، حمایت از مؤسسات حوزۀ پیشگیری از بیماری‌ها و تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی مطرح شد.
سخنرانان در نشست «کنشگری اجتماعی از دانشگاه تا جامعه» که 13 آذرماه برگزار شد، یاد جوان نیکوکار، شهید حسین علیمرادی را گرامی داشتند. دکتر علی ربیعی؛ دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در این نشست گفت: دانشجویی که مطالبه‌گری، خلاقیت، مهارت ارتباط با دیگران، مهارت کار در جامعه و مهارت درک درد دیگران را آموخته باشد، یک دانشجوی مسئول است و اگر خروجی‌های ما در دانشگاه، یک دانشجوی کنشگر و حل‌کننده مسئله نباشد، مایۀ تأسف است.
در اولین نشست شورای سیاستگذاری مسئولیت اجتماعی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران، جمعی از خیرین و فعالان اقتصادی بر اهمیت حمایت از دانشجویان و توسعه مسئولیت اجتماعی در کشور تأکید کردند و از این مطلب سخن به میان آوردند که باید از بستر صندوق به منظور ایفای نقش کارآفرینان علمی در مسئولیت اجتماعی و ایجاد فرصت‌های شغلی بهره‌برداری شود.
بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های تهران، علامه طباطبایی و خوارزمی و مؤسسه پژوهشی رحمان، شنبه ۱۷ آذرماه همایشی را با موضوع دانشجو و فعالیت اجتماعی داوطلبانه در سالن اجتماعات مجتمع نیکوکاری رعد برگزار می‌کند.
همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت ، علی کرمی کبیر، فعال اجتماعی و عضو هیئت‌مدیره بنیاد خیریه معلولین ایران در گفت‌وگو با خیر ایران اظهار کرد: مناسب‌سازی شهری برای معلولان  ضروری است و عزم ملی می‌طلبد. هرکس به وظیفۀ خودش در قبال مناسب‌سازی باید  عمل کند اما از آن مهم‌تر فرهنگ‌سازی است. اگر نگاه جامعه به معلولان اصلاح  نشود، مناسب‌سازی تأثیری نخواهد داشت.
نشست «کنش‌گری اجتماعی از دانشگاه تا جامعه» همراه با تقدیر از خیرین و فعالان حوزۀ مسئولیت اجتماعی، سه‌شنبه ۱۳ آذرماه در سالن اجتماعات دانشکدۀ مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود. در این نشست چهره‌هایی همچون دکتر علی ربیعی؛ دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور و  دکتر وحید شالچی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به ایراد سخن می‌پردازند.
گرچه آمار دقیقی از تعداد خیریه‌ها و سمن‌ها در ایران وجود ندارد و آمارهای مختلفی مطرح می‌شود اما برخی از کارشناسان و مسئولان دولتی این حوزه معتقدند حدود 32 هزار مؤسسه خیریه و تشکل مردم‌نهاد دارای مجوز در ایران وجود دارد. شواهد نشان می‌دهد که حدود 8 تا 10 هزارمورد از این مؤسسات فعال هستند و بقیه مؤسسات فعالیتی ندارند. تیم تحریریه پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران بر اساس تجارب میدانی خود در یک  سال اخیر، تعدادی از خیریه‌ها و سمن‌ها را به عنوان خیریه‌هایی که فعال و پرتلاش هستند، شناسایی کرده است.
نمایش بیشتر
اخبار چندرسانه‌ای
تأسیس یک خیریه با موضوع هنردرمانی برای معلولان
تأسیس یک خیریه با موضوع هنردرمانی برای معلولان
03 مرداد 1403
آسیب‌شناسی فعالیت‌های خیریه در گفت‌وگو با یاسر عرب
آسیب‌شناسی فعالیت‌های خیریه در گفت‌وگو با یاسر عرب
19 تير 1403
حاج عباس عربی چگونه سفیر صلح و سازش در ایران شد؟
حاج عباس عربی چگونه سفیر صلح و سازش در ایران شد؟
05 خرداد 1403