21 ارديبهشت 1404
فروشگاه‌های خیریه در انگلیس آنلاین می‌شوند
فروشگاه‌های خیریه، نوعی بنگاه اجتماعی هستند. آن‌ها کالاهای مستعمل مانند لباس، کتاب، آلبوم موسیقی، کفش، اسباب بازی و مبلمان اهدایی مردم را می‌فروشند و اغلب توسط داوطلبان کار می‌کنند. با گسترش محبوبیت پلتفرم‌های اجتماعی و آنلاین، بسیاری از فروشگاه‌های خیریه در سراسر انگلیس نیز برای فروش محصولاتشان به این پلتفرم‌های آنلاین روی آورده‌اند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، در کشور انگلستان «فروشگاه‌های خیریه» (charity retailers) به عنوان زیرمجموعه‌ای از سازمان‌های خیریه رواج دارند. در این فروشگاه‌ها معمولاً اجناس و کالاهای اهدایی مردم، چه به صورت نو یا دست دوم، به نفع اهداف و فعالیت‌های خیریه به فروش می‌رسد. مشتریان این فروشگاه‌ها نیز طیف متنوعی از افراد را دربرمی‌گیرند که شامل دوستداران محیط‌ زیست، کسانی که تمکن مالی برای خرید کالا از مغازه‌های لوکس را ندارند و سایرین می‌‌شود.

 فروشگاه‌های خیریه، نوعی بنگاه اجتماعی هستند. آن‌ها کالاهای مستعمل مانند لباس، کتاب، آلبوم موسیقی، کفش، اسباب بازی و مبلمان اهدایی مردم را می‌فروشند و اغلب توسط داوطلبان کار می‌کنند. در حال حاضر و با رواج خرید و فروش آنلاین در انگلیس، فروشگاه‌های خیریه نیز در رقابت بازار به این نتیجه رسیده‌اند که با فروش اجناس خود در پلتفرم‌‌های آنلاین می‌توانند از رقابت بازار، مخصوصاً فروشگاه‌های مد دست دوم(1) جا نمانند.

 تجزیه و تحلیل جدید یک سازمان خیریه به نام «انجمن فروشگاه‌های خیریه» (CRA) نشان داده است با وجود اینکه درآمد فروشگاه‌های عادی در سال 2024 کاهش داشته است، فروش آنلاین، بیش از 10 درصد افزایش یافته است و بیش از سه‌چهارم فروشگاه‌های خیریه در انگلیس به فروش آنلاین روی آورده‌اند. این تحقیق همچنین دلیل دیگر اقبال عمومی به فروشگاه‌های آنلاین خیریه را مشکلات اقتصادی جامعه، کاهش فعالیت داوطلبی و کاهش اهدای کالا به فروشگاه‌‌های خیریه دانسته است.

 بسیاری از مؤسسات خیریه نیز معتقدند فراتر از صرفه‌جویی در تعداد افراد درگیر در یک فروشگاه‌ خیریه، تغییر وضعیت فروش یک فروشگاه به آنلاین، بر میزان فروش آنان اثرات خوبی گذاشته است. برای مثال فروشگاه خیریه «بنیاد قلب بریتانیا» (BHF) در فروش آنلاین، 2.5 میلیون مورد فروش بیشتری نسبت به فروش حضوری دارد یا نزدیک به 310 هزار کاربر، در فروشگاه اینترنتی «ای بی» (eBay) از فروشگاه‌های خیریه آنلاین خرید می‌کنند و این سایت اینک به بزرگترین فروشنده خیریه انگلیس، تبدیل شده است.

 در نمونه‌ای دیگر می‌توان به بنیاد خیریه آکسفام اشاره کرد که با وجود مالکیت 500 فروشگاه خیریه در سراسر انگلیس، از فروش آنلاین استقبال بیشتری دارد. مسئله‌ای که به اذعان مدیران این خیریه باعث شده است تا درآمد این مؤسسه از فروش آنلاین افزایش داشته باشد؛ به صورتی که درآمد حاصل از فروش فروشگاه آنلاین خیریه آکسفام در سال مالی گذشته به بیش از 10 میلیون پوند، رسیده است.

 منبع:

 bmmagazine


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...