به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی خیر ماندگار، سیوسومین نشست از سلسلهنشستهای «یک چای، یک تجربه» با موضوع معرفی و آشنایی بیشتر با فعالیتهای «جامعه فرهنگی یاوری» با حضور علی راد، مدیرعامل جامعه فرهنگی یاوری، دوشنبه پانزدهم آبانماه به شکل حضوری و آنلاین در محل سالن جلسات آکادمی خیر ایران برگزار شد.
علی راد در این نشست با اشاره به تاریخچه شکلگیری «جامعه فرهنگی یاوری» اظهار کرد: اوایل دهه 60 شادروان مجتبی کاشانی در سفرهای به نقاط مختلف خراسان جنوبی داشتند، ایشان با دیدن محرومیتهای آن مناطق، قرار و آرام خود را از دست میدهد و با در میان گذاشتن این موضوع با دوستان خود، تلاش میکنند تا برای کاهش این محرومیتها گام برنداند.
وی در ادامه افزود: در ادامه و پس از چندین جلسه بحث و گفتوگو و با همکاری افرادی همچون غلامحسین شافعی، همایون حاجی خانی، عبدالله مقدم، عبدالحسین وجیه اللهی، رضا معین الساداتی و فرزین حقانی اولین مدرسه دوکلاسه در قائنات تاسیس میشود.
مدیرعامل جامعه فرهنگی یاوری افزود: بعد از ساخت این مدرسه و همراهی رئیس آموزش و پرورش قائن، کارِ گروهی در قالب «جامعه یاوری فرهنگی» به صورت جدیتر ادامه پیدا میکند و شادروان استاد مجتبی کاشانی نیز پرچمدار این جامعه میشوند و در سمینارهای مختلف با کلام موُثر و شعرهای دلنشین خود اهداف جامعه یاوری فرهنگی را تشریح و ایشان را به همراهی با این مرکز نوپا تشویق میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره اجرای حدود ۲۰۰ پروژه در خراسان، فارس و هرمزگان تا سال 1383 توسط جامعه یاوری فرهنگی، اظهار کرد: پس از فوت زنده یاد مجتبی کاشانی، جامعه یاوری فرهنگی با تشکیلاتی جدید و در قالب یک هیئتامنای بیست نفره و هیئتمدیره پنج نفره کار خود را ادامه داد و نسبت به کسب مجوز اقدام کرد.
راد در بخش دیگری از سخنان خود به ساخت و اجرای بیش از 1000 پروژه مدرسهسازی توسط این مرکز اشاره کرد و بیان داشت: جامعه یاوری، تنها به مدرسهسازی اکتفا نکرده و مدرسهیاری و فعالیتهای جانبی مدرسهسازی نیز در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: اهدای کمکهای غیر نقدی شامل لوازمالتحریر، کتابهای کمکآموزشی و آموزشی، لباس و نیز اعطای کمکهای نقدی مانند: کمکهزینه تحصیلی به دانشآموزان بیبضاعت از جمله دیگر اقدامات جامعه یاوری فرهنگی است.
راد در ادامه با اشاره به «مدرسهیاری» گفت: این مجموعه از طریق فعالیتهای مدرسهیاری و مدرسهداری سعی در بهبود کیفیت آموزشی دانشآموزان، توانمندسازی آنها و ارتقای مهارتهای حرفهای مربیان و معلمان سراسر کشور دارد.
علاقمندان میتوانند جهت شرکت در نشستهای آتی آکادمی خیر ایران با شمارههای 86096304 و 09912069037 تماس حاصل فرمایند.
دیدگاه خود را بنویسید