افزایش سه برابری مشارکت خیرین سلامت در سه سال گذشته
مدیرکل‌ سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: فعالیت خیرین سلامت در ایران طی سال‌های 1400 تا 1403 نسبت به سه سال قبل از آن، سه برابر رشد داشته است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، محمدجواد حیدری‌پور، مدیرکل‌ سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما بیان کرد: فعالیت خیرین سلامت در ایران طی سال‌های 1400 تا 1403 نسبت به سه سال قبل از آن، سه برابر رشد داشته است. در حال حاضر حدود 10 هزار سمن در حوزه بهداشت فعالیت می‌کنند که از این تعداد سه هزار تشکل با وزارت بهداشت، درمان‌ و آموزش پزشکی همکاری دارند. این مشارکت توسط این وزارت هرسال ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود.

 وی با اشاره به نقش قابل‌ توجه خیرین سلامت در بخش درمان گفت: سرمایه‌گذاری خیرین سلامت در بخش بهداشت، آموزش و پژوهش هم رشد مناسبی داشته و نسبت به سال‌های گذشته توجه به بهداشت و پیشگیری ملموس بوده است.

 حیدری‌پور در مورد تشکیل کارگروه بیماری‌های خاص در سال گذشته در اداره‌‌کل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان‌ و آموزش پزشکی اظهار کرد: با تشکیل این کارگروه و با حضور مدیران انجمن‌های غیردولتی بیماری‌های خاص، این دسته از بیماران، تحت‌پوشش‌های حمایتی خیرین سلامت قرار گرفتند. 

 مدیرکل‌ سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت افزود: همکاران متخصص ما، در معاونت درمان وزارت بهداشت، سازمان بیمه سلامت و مجموعه‌های مرتبط، در این کارگروه برای حمایت از بیماران خاص، تسهیلگری کردند و این روند ادامه دارد، اگرچه انتظار از میزان مشارکت مجموعه دولت و وزارت بهداشت بیش از فعالیت‌های فعلی است. 

 حیدری‌پور با توجه به شعار سال ۱۴۰۳، «جهش تولید با مشارکت مردم»، فعالیت تشکل‌های مردم‌نهاد از ابتدای سال تاکنون را مثبت ارزیابی و بیان کرد: با همکاری دستگاه‌های دولتی و مدیران مربوطه، طراحی و اجرای زیرساخت‌ها، همراهی رسانه‌ها در جذب سرمایه تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه سلامت، معرفی خدمات و همراهی آن‌ها با مردم، می‌توان با استقبال و مشارکت بیشتر خیرین سلامت مواجه شد و موفق‌تر عمل کرد.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...