به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی؛ مدیر ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مازندران، یکشنبه یکم بهمنماه در نشست با علیرضا مردای؛ مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان بابل بیان کرد: دفاع مقدس قله ایستادگی و مقاومت ملت ایران و میدان بزرگ مجاهدت برای ملت ایران است و در طول تاریخ ارزشهای دفاع مقدس درس و عبرت خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه امروز به عنوان خادمان دفاع مقدس وظیفه داریم تا هم آثار دفاع مقدس را حفظ کنیم و هم ارزشهای دفاع مقدس را نشر دهیم، افزود: امروز در جنگ ترکیبی میدان سختی برای مجاهدت پیش روی ما است؛ زیرا دشمن روزانه و لحظهای، علیه نظام جمهوری اسلامی برنامهریزی میکند که آثار و تبعاتش را میبینیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با اشاره به انتخابات پیش رو و بیان اینکه باید انتخابات پُرشور را با امیدآفرینی رقم بزنیم، انتخابات را میدان بزرگتری در میدان جهاد تبیین برشمرد و گفت: امروز باید از همه ظرفیتها استفاده کرد تا میدان جهاد و مجاهدت و روحیه استقامت و معنویت و امید در جامعه اسلامی بالا نگه داشته شود.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه میدان انقلاب میدان سخت آزمایش الهی است و باید در میدان سخت مجاهدت کرد، به بازدید معاون رئیس جمهور از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مازندران اشاره و تأکید کرد: موزه دفاع مقدس استان یکی از میدانهای سخت است که پیش رو داریم و باید به دنبال اعتبارات ملی برویم.
وی بر لزوم ایجاد مجمع خیرین دفاع مقدس در سطح شهرهای استان تأکید کرد و گفت: دفاتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستانها باید در برنامههای کلان استانی نقشآفرین باشند.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه فعالیتهای دفاتر باید با مأموریتهای ادارهکل منطبق باشد، تصریح کرد: تدوین کتاب نقش شهرستان جویبار در دفاع مقدس یکی از مأموریتهای مهم است و باید با مشارکت و همکاری ظرفیتهای شهرستان تحقق پیدا کند. امروز هنر ما باید این باشد که در حوزه دفاع مقدس همه بخشها را فعال کنیم و کسانی که روحیه مجاهدت دارند را پای کار بیاوریم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران، گسترش معارف دفاع مقدس در دانشگاهها و گسترش محافل خاطرهگویی و روایتگری دفاع مقدس با محوریت مدارس، مساجد و دانشگاهها را از دیگر مأموریتها دانست و گفت: سالروز عملیاتهای مختلف از جمله کربلای پنج و والفجر هشت باید بزرگ داشته شود.
سرهنگ سلامی اذعان داشت: تجلیل از پیشکسوتان و جمعآوری تاریخ شفاهی نیز باید در اولویت قرار بگیرد و در حوزه کتاب و مستندسازی خاطرات رزمندگان و شهدا، سالانه پنج کتاب هدفگذاری شود.
این مسئول با بیان اینکه حوزه زنان، خانواده و کودک از اولویتها است، بر لزوم توجه به تدوین کتاب کودک تأکید کرد و ادامه داد: مازندران استان پرظرفیتی است و با وجود خیرین میتوانیم کارهای بزرگی در حوزه دفاع مقدس انجام بدهیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حوزه نذر و وقف در حوزه دفاع مقدس و شهدای گمنام باید جدی گرفته شود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
دیدگاه خود را بنویسید