اهدای سلول‌های بنیادی حرکتی ارزشمند و خداپسندانه است
معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون گفت: اهداکنندگان سلول‌های بنیادی علاوه بر نجات جان بیمار، مشکلات خانواده این عزیزان را نیز رفع می‌کنند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون، مراسم تکریم از اشکان کاظمی، اهدا کننده سلول‌های بنیادی در دفتر معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون برگزار شد. 

دکتر سالک مقدم، معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از تمامی اهداکنندگان بخصوص اهدا کنندگان سلولهای بنیادی که فرایند طولانی و پیچیده‌ای را برای اهدا پشت سر می گذارند، گفت: به حضور چنین افراد ایثارگر و بزرگواری در کنار خود افتخار می کنیم. این عزیزان برای نجات همنوعان خود و سلامت جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و علاوه بر نجات جان بیمار مشکلات و نگرانی‌های افراد خانواده این عزیزان را نیز رفع می‌کنند که کار بسیار مهم و بزرگی است.

وی فرایند اهدای سلولهای بنیادی را کاری بسیار تخصصی‌تر از اهدای خون دانست و افزود مرکز سپاس از سال 1389با هدف جذب اهداکنندگان سلول‌های بنیادی از میان اهداکنندگان خون آغاز به کار کرده است.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون افزود: از آن سال تا کنون به میزان  78 هزار و 791 نمونه از اهدا کنندگان داوطلب جمع آوری و و در بانک اطلاعات سلولهای بنیادی غیر خویشاوند مرکز سپاس نگهداری می‌شود تا هر زمان که بیمارستانها اعلام نیاز کنند از میان این بانک اطلاعاتی اهدا کنندگان جستجو و انطباق پذیری صورت گیرد. 

دکتر سالک مقدم، پیوند سلول بنیادی اشکان کاظمی را سی و هشتمین مورد پیوند از میان داوطلبان مرکز سپاس اعلام کرد و خطاب به این اهدا کننده گفت: خوشحالیم که با سخاوت و ایثار خود به کودک بیمار زندگی و به خانواده بیمار شادی و آرامش هدیه کردید. این یک حرکت بسیار ارزشمند است و خداوند در قرآن کریم نجات جان یک فرد را با نجات همه جامعه برابر می داند زیرا این فرهنگ نجات بخش وقتی نهادینه شود، ثمرات بزرگی در پی دارد.

 دکتر رضا گلستانی، رئیس مركز پذيرش اهداكنندگان سلول‌های بنيادی خونساز و خون بند ناف نیز با ارائه گزارشی از وضعیت بیمار 10 ساله نیازمند پیوند که در مرکز طبی کودکان تحت معالجه قرار گرفته بود، گفت: طی 6 ماهی که پیگیر پرونده این بیمار بودیم، اشکان کاظمی به خوبی با ما همکاری کرد تا فرایند اهدای سلول‌های بنیادی و پیوند به کودک بیمار با موفقیت صورت گیرد.

وی افزود: اشکان کاظمی 13 بار سابقه اهدای خون دارد و گروه خونی او B+ است و آزمایش سازگاری بافتی وی و کودک بیمار در بالاترین سطح بود که می‌تواند در موفقیت پیوند موثر واقع شود.در سال جاری موفق به پذیره‌نویسی 3 هزار و 858 داوطلب در مرکز سپاس شده ایم و اشکان کاظمی اولین مورد انطباق یافته در سال جاری بود.

دکتر شهین شریفی، مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فناوری‌های نوین خون و فراورده‌های خون نیز ضمن قدردانی و تشکر از این اهداکننده گفت: اهدا کنندگان خون و سلول‌های بنیادی از برترین خیرین هستند که شکر سلامتی خود را با اهدای بخشی از وجودشان به بیماران به جای می آورند و من به حال اهدا کننده‌ای که می‌تواند ناجی جان یک کودک باشد غبطه می‌خورم.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...