به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابطعمومی سازمان بهزیستی کشور، در ادامه رایزنیها پیرامون مسائل اعتبارات و مطالبات سازمان بهزیستی، سیدجواد حسینی؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور در دیدار با پورمحمدی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور درباره مأموریتهای متعدد و متکثر سازمان بهزیستی، عدم تطابق بین مأموریتها، ساختار نیروی انسانی و اعتبارات و اجراییسازی قانون جامع حمایت از حقوق معلولین به گفتوگو پرداخت.
حسینی با اعلام اینکه آگاهی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از مأموریتها و علاقهمندی ایشان به رفع کمبودها و نیازمندیهای سازمان بهزیستی بسیار امیدوارکننده است، گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه به رغم همه محدودیتها و کمبودهای مالی، هم برای سال جاری و هم در بودجه سال آینده در خصوص تأمین اعتبار ماده ۲۷ و ۷ قانون جامع حمایت از معلولان و نیز تملک دارای سرمایهای و همچنین بند ت ماده ۲۸ که به سازمان مدیریت برنامهریزی اجازه افزایش ۱۰ درصدی تخصیص را در برخی شرایط به سازمانها میدهد، نگاهی حمایتی داشتند.
رئیس سازمان بهزیستی افزود: امیدواریم با افزایش تعاملات سازمان با بخشهای مختلف دولت و بخش عمومی و مردمی در جذب منابع برای افزایش کیفیت خدمات بیش از پیش توفیق یابیم. همچنین در این نشست به سیر روند صعودی تنوع خدمات سازمان بهزیستی کشور و نقش و جایگاه این سازمان در نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره شد.
حسینی تلاشهای صورتگرفته از ابتدای تشکیل سازمان بهزیستی کشور در ارائه خدمات به جامعه هدف، افزایش تنوع و تعداد خدمات از هفت خدمت به نزدیک ۱۷۰ خدمت، افزایش تعداد خدمتگیرندگان و توجه به اقشار آسیبپذیر و همچنین نقش کارکنان سازمان بهزیستی و شفافیت را به عنوان رکن اصلی نظام برنامه و بودجه سازمان بهزیستی اعلام کرد.
در ادامه علیرضا انجلاسی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور به ضرورت و اهمیت توسعه زیر ساختهای سازمان بهزیستی کشور پرداخت. سعید ابراهیمی؛ مدیرکل بودجه و پایش منابع سازمان بهزیستی کشور نیز ضمن اشاره به تلاشهای صورتگرفته و اهتمام سازمان برنامه و بودجه در لایحه بودجه ۱۴۰۴ به تشریح وضعیت فعلی منابع و ضرورت تأمین منابع، به خصوص منابع مورد نیاز اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت اشاره کرد.
در پایان این جلسه، پورمحمدی معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، ضمن تأکید بر اهمیت تأمین نیازهای اقشار آسیبپذیر و در معرض آسیب و افراد دارای معلولیت، به حل مشکلات و رفع چالشهای تأمین منابع از طریق روشهای قانونی و در چارچوب تفاهم مشترک در فضایی شفاف اشاره کرد.
وی همچنین بهرهمندی از راهکارهای توانمندسازی و اجرای طرحها و پروژههای علمی را به عنوان مهمترین راهکار برونرفت میانمدت از چالشهای موجود اعلام کرد.
دیدگاه خود را بنویسید