به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سیصد و سی و ششمین جلسۀ هیئتمدیرۀ مجمع خیرین کشور، چهارشنبه 30 آبانماه با حضور اعضا، مشاوران، بازرسان و مهمانانی از استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
مهندس حبیبالله بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور به پیگیری تعهدات اعضای مجمع در خصوص کمک به مردم غزه و لبنان اشاره کرد و گفت: حجم خسارات و آسیبهای وارده به مردم مسلمان و مظلوم لبنان و غزه آنقدر گسترده است که هرچقدر در این راستا به کمکهای خیرخواهانه و انساندوستانه اقدام کنیم، باز هم کم است. خودِ اعضای هیئتمدیره مجمع تاکنون بیش از شش میلیاردتومان به این امر انسانی اختصاص دادهاند و با رایزنیهای مجمع با خیرین و خیریههای مختلف، پیشبینی میشود تا مبلغ 140 میلیاردتومان توسط خیرین برای کمک به جنگزدگان جمعآوری شود.
محمدحسین رضایی؛ مشاور ارشد هیئتمدیره مجمع خیرین کشور نیز با تأکید بر اینکه بنابر مسئولیت انسانی، کمکها به مردم مظلوم لبنان و غزه باید ادامه پیدا کند، اظهار کرد: محوریت جمعآوری این کمکها باید جمعیت هلالاحمر باشد. در روزهای اخیر، خیرین و خیریهها و نهادهای مردمی به میدان آمدهاند و کمکهای خوبی را اختصاص دادهاند.
همافزایی خیراندیشان برای توسعۀ همراهسراها در کشور
در ادامه این جلسه، دکتر نادر ریاحی سامانی به ارائۀ گزارشی از پیگیریهای خود در زمینۀ احداث همراهسرا در تهران پرداخت و گفت: طی گفتوگوهایی که با تعدادی از خیرین مؤثر در زمینۀ همراهسراها همچون آقای علی اعتمادیان انجام شده است، در نظر داریم تا مجمع خیرین احداث همراهسراها را تأسیس کنیم. به این منظور پیشنویس اساسنامه نیز تهیه شده است.
پیگیری تأسیس خوابگاه دختران دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی
در ادامه، دکتر علیرضا اسدی، مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین دانشگاه علومپزشکی بهشتی نیز به ارائه گزارشی از روند رفع موانع تأسیس خوابگاه دخترانِ این دانشگاه توسط خیرین، پرداخت و گفت: با پیگیریهایی که انجام شده، قرار بر این است که کمیسیون مربوطه در شورای اسلامی شهر تهران مشکل اختصاص زمین این خوابگاه را مرتفع کند.
طرح مسئولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان
در بخش دیگری از این جلسه، دکتر کیومرث امجدیان؛ متخصص مدیریت آموزشی و از مهمانان جلسه، به ارائۀ طرح پیشنهادی خود در زمینۀ ارتقای مسئولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان پرداخت.
وی، افزایش مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای اجتماعی و خیرخواهانه، تقویت باورهای دینی، اعتقادی و ملی دانشآموزان در زمینه مسئولیتپذیری اجتماعی و کمک به دیگران، توسعه شناخت و آگاهی دانشآموزان از مسئولیتپذیری اجتماعی، آگاهسازی دانشآموزان از زمینهها و چگونگی مشارکت در انجام مسئولیتهای اجتماعی و جلب همکاری نهاد خانواده در نهادینهکردن فرهنگ مسئولیت اجتماعی را از اهداف این طرح عنوان کرد.
امجدیان دربارۀ شیوۀ اجرای این طرح نیز گفت: مواردی همچون تحلیل محتوای کتب درسی، تولید محتوای آموزشی، اجرای برنامههای مشارکتی در مدرسه، انتخاب همیار خیریه در هر مدرسه، تشکیل مجامع خیرین کودکان و نوجوانان، ایجاد صندوقهای خیریه در مدارس، بازدید دانشآموزان از مراکز خیریه، برگزاری همایش مسئولیتپذیری اجتماعی برای مدیران و معلمان، آموزش به اولیاء، تشکیل بانک زمان و استفاده از ظرفیت صداوسیما برای فرهنگسازی، از شیوههای اجرای این طرح است.
مهندس بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور با تقدیر از زحماتی که برای تهیۀ این طرح به ویژه توسط مهندس محمدعلی شرافت؛ عضو هیئتمدیره بنیاد دانش انجام شده است، پیگیری طرح مسئولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان را در قالب یک کارگروه تخصصی و در تعامل با وزارت آموزش و پرورش، ضروری دانست.
در بخش پایانی این جلسه، دکتر شهرام خواجوی؛ مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری، عبدالله اسلامی؛ رئیس مجمع خیرین این استان و دکتر محمدحسین اعرابی؛ رئیس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد به بیان چالشهایی از استان چهارمحال و بختیاری همچون ضرورت بهسازی و بازسازی بیمارستانها و احداث همراهسراها و نیز تأسیس مراکز دولتی پرتودرمانی پرداختند و راههای تعامل هرچه بیشتر با مجمع خیرین کشور را پیشنهاد کردند.
دیدگاه خود را بنویسید