به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، مصطفی نظری، مدیرعامل مجمع خیرین اورژانس کشور و مدرس سازمانهای مردمنهاد، از نمایشگاه نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری که این روزها در محل خانۀ هنرمندان ایران، گالری استاد مرتضی ممیز برپاست، بازدید بعمل آورد و در حاشیۀ این بازدید، با خبرنگار خیر ایران، به گفتوگو پرداخت.
وی درباره سطح کیفی نمایشگاه ملی عکس نیکوکاری اذعان کرد که تاکنون در نمایشگاههای بسیاری حضور داشته است، اما این اولین بار است که نظارهگر نمایشگاهی است که در آن خیر و هنر با هم درآمیخته شدهاند.
نظری از بنیاد آلاء و مرکز فرهنگی خیر ماندگار قدردانی کرد که کارهای ارزندهای را در این سالها انجام دادهاند و گفت: بنیاد آلاء دارد همان کارهایی را انجام میدهد که روزی دست گذاشته بود روی آنها و شعارشان را میداد؛ یعنی انجام کار خیر روی زمینمانده.
مدیرعامل مجمع خیرین اورژانس کشور خاطرنشان کرد: چنین کارهایی، اموریاند که شاید برخی از آدمها به آن توجه نکنند و آن موضوعات نادیده گرفته شوند. یکی از موضوعاتی که اهمیت بالایی دارد و در همین دایره کار خیر روی زمین مانده میگنجد، موضوع فرهنگ است.
وی درباره نقطهقوت نمایشگاه عکس نیکوکاری گفت: همه ابعاد خیر در نمایشگاه عکس مورد توجه قرار گرفته که از تصاویر قابشده این نمایشگاه در خانه هنرمندان ایران نمایان است. دامنۀ خیر فقط اهدای بسته معیشتی به نیازمندان نیست و حتی در اهدای شاخه گلی به سالمندی یا مهربانی با حیوانات تا زحمات کادر درمان در دوران کرونا گسترش مییابد.
نظری بر این باور است که نیکوکاری، معطوف به یک موضوع خاص نیست و آثار هنرمندان این جشنواره برای آیندگان باقی خواهد ماند، کما اینکه آثار گذشتگان هم به ما به ارث رسیده است، همانطوری که ما به گذشته مراجعه میکنیم و به «ربع رشیدی» مینگریم که در آن زمان کار نیکوکاری با چه موضوعاتی بود یا مثلا موقوفه زینب بیگوم که ماترک ما از روزگار گذشتگان است.
این فعال اجتماعی در پایان به این موضوع اشاره کرد که اکنون فرهنگ نیکوکاری به شیوه دیگری دارد تسری پیدا میکند. نمایشگاه، نمایشگاه خوبی است و آثاری که در آن بهجا مانده، همه ابعاد نیکوکاری را نمایش میدهد. او امیدوار بود که در سالهای آینده و دورههای بعدی این نمایشگاه، عکسهای بیشتری به رویداد عکس نیکوکاری فرستاده شوند تا اثرات بهتری را برجا بگذارند.
دیدگاه خود را بنویسید