29 خرداد 1403
نیکوکاران چینی هرساله در زیمبابوه به ارائه خدمت می‌پردازند
گروهی از داوطلبان چینی شامل جمعی از پزشکان و مادران داوطلب، هرساله هزاران کیلومتر آنطرف‌تر از خانه و کاشانۀ خود، به کشور آفریقایی زیمبابوه سفر می‌کنند و ضمن برگزاری جشن‌های محلی، به ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی به کودکان کم‌برخوردار می‌پردازند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، رویداد ویژه‌ای با نام «روز شادی و سرگرمی» توسط یک دسته از گروه خیریۀ پزشکان چین با همکاری تیم خیریۀ «مادران عاشق چینی» در اوایل ماه مِی (خردادماه) در هراره؛ پایتخت زیمبابوه برگزار شد. در این رویداد تیم پزشکی در کنار برگزاری جشن ورزشی و با شرکت در برنامه‌های متنوع این روز، به ارائه خدمات پزشکی برای کودکان خانه کودکان «هوسانا لاو» (Hossana Love) پرداختند. 

 کودکان ضمن معاینات پزشکی حرکات فریبنده «بادوانجین» (ورزش هوازی چینی) را از بانوان چینی داوطلب تیم مادران عاشق چینی یاد گرفتند و به بازی و شادی پرداختند. تیم خیریۀ پزشکان چینی در این رویداد تکنیک‌های کمک‌های اولیه را نیز به کودکان آموزش دادند که مورد استقبال قرار گرفت. «تان جیان لونگ»؛ رهبر تیم پزشکی خیریه چینی می‌گوید: «هدف از این رویداد ارائه خدمات بهداشتی به مردم محلی و بهبود تشخیص بالینی و قابلیت‌های درمانی کارکنان پزشکی محلی است.»

 خانه کودکان هوسانا لاو، محل برگزاری این رویداد شاد و پزشکی خیریه در سال 2016 با حمایت مالی تعدای از شرکت‌های چینی و در راستای مسئولیت اجتماعی آنان در زیمبابوه ساخته شد. تأسیس این خانه و اعزام گروه‌های خیریه و داوطلب چینی به زیمبابوه، بخشی از تلاش‌های چین برای کمک خیریه به ابتکارات جهانی بهداشت و تقویت روابط دیپلماتیک با سایر کشورها از طریق همکاری‌های پزشکی - بهداشتی است.

 «تیم مادران عاشق چینی» در زیمبابوه نیز گروهی از زنان داوطلب چینی هستند که با کمک داوطلبانه به ارائه حمایت و کمک به جوامع آسیب‌پذیر در زیمبابوه می‌پردازند. این تیم به دلیل تلاش‌های بشردوستانه خود در ارائه کمک به کودکان یتیم، افراد مسن و افراد دارای معلولیت شناخته شده است. آن‌ها به فعالیت‌های مختلفی مانند تهیه غذا، پوشاک و لوازم پزشکی و همچنین سازماندهی فعالیت‌های آموزشی و تفریحی برای نیازمندان می‌پردازند. هدف تیم مادران عاشق چینی ایجاد تأثیر مثبت بر زندگی افراد محروم در زیمبابوه و ترویج دوستی و تفاهم بین چین و این کشور از طریق فعالیت‌های خیریه‌ای و داوطلبی است.

منبع:

  1. شینهوا


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...