کد خبر:۳۷۱۷
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

شرکای اجتماعیِ بهزیستی را لکه‌گیر فعالیت‌های دولت نمی‌دانیم / برای تسهیل فعالیت سمن‌ها به تنقیح قوانین نیازمندیم

دکتر سیدحسن موسوی چلک؛ معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در نشست «بهزیستی، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد» که با همت پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران برگزار شد، بیان کرد: تلاش ما در سازمان بهزیستی این است که شرکای اجتماعی‌مان را لکه‌گیر فعالیت‌های دولت ندانیم و سازمان‌های مردم‌نهاد در سیاستگذاری و اجرا و نظارت، برای ما اهمیت دارند. برای تسهیل فعالیت خیریه‌ها و سمن‌ها، نیازمند تنقیح برخی قوانین هستیم که به این منظور باید تیمی در سازمان بهزیستی روی این گزینه کار کنند.
شرکای اجتماعیِ بهزیستی را لکه‌گیر فعالیت‌های دولت نمی‌دانیم / برای تسهیل فعالیت سمن‌ها به تنقیح قوانین نیازمندیم

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، در آستانه روز بهزیستی، نشست «بهزیستی، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد» با همت پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران و با حضور دکتر سیدجواد حسینی؛ رئیس سازمان بهزیستی، مسئولان ارشد این سازمان و جمعی از مدیران عامل مؤسسات خیریه برگزار شد. هدف از برگزاری این نشست، شنیدن دغدغه‌ها و انتظارات خیرین از سازمان بهزیستی و برطرف کردن موانع انجام و توسعه کار‌های خیر بود.

 دکتر سیدحسن موسوی چلک؛ معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این نشست بیان کرد: نیازمند تیمی برای تنقیح قوانین هستیم که تجارب موفق دنیا نیز مطالعه شود و در نهایت دنبال راهکار‌هایی برای برون‌رفت و نهادینه کردنشان باشیم. قوانین مرتبط با این حوزه، متناقض و متعدد است و یک گروهی می‌خواهد که تنقیح قوانین این حوزه را در زمینه سمن‌ها و ... داشته باشد و بعد به بسته‌های سیاستی پیشنهادی برسد. این کار گاهی ممکن است در اختیار ریاست سازمان یا در اختیار هیئت دولت باشد که البته کار زمان‌بری هم محسوب می‌شود و حتی نباید توقع داشته باشیم که در یکی دو سال به نتیجه برسد.

 وی اظهار داشت: نکته دوم اینکه، تلاش ما این است که شرکای اجتماعیمان را لکه‌گیر فعالیت‌های دولت ندانیم و در سیاستگذاری و اجرا و نظارت، برای ما اهمیت دارند. نکته سوم اینکه گاهی اوقات نمی‌دانیم مؤسسات خیریه چه کار می‌کنند که در این زمینه نیز باید کار شود. در ایران نیازمند یک تجربه‌نگاری هستیم که فراتر از مستندسازی است و این می‌تواند یک اتفاق خوب برای کشور باشد. در ایران فقط اندیشگاه عالی انقلاب اسلامی این کار را آغاز کرده است.

 موسوی چلک بیان کرد: انعکاس به موقع کار‌هایی که ان‌جی‌او‌های حوزه اجتماعی انجام می‌دهند، به مراجع ذیربط مهم است. حتی باید بگذاریم نهاد‌های نظارتی هم این را بدانند. در اینصورت یک جا‌هایی دست ما هم بازتر است. اگر این کار‌ها را بکنیم یک مقدار از کار‌های جزئی فارغ می‌شویم و کار‌های اساسی‌تر را انجام می‌دهیم.

 

ارسال دیدگاه
captcha