راه استقلال بچههای بهزیستی، توانمندی و اشتغال است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، در آستانه روز بهزیستی، نشست «بهزیستی، خیریهها و سازمانهای مردمنهاد» با همت پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران و با حضور دکتر سیدجواد حسینی؛ رئیس سازمان بهزیستی، مسئولان ارشد این سازمان و جمعی از مدیران عامل مؤسسات خیریه برگزار شد. هدف از برگزاری این نشست، شنیدن دغدغهها و انتظارات خیرین از سازمان بهزیستی و برطرف کردن موانع انجام و توسعه کارهای خیر بود.
علیرضا آتشک؛ مدیرعامل شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه و مشاور رئیس سازمان بهزیستی در توسعه مشارکتها و ظرفیتهای اجتماعی در این نشست بیان کرد: ۲۵ سال است که در زمین سازمانهای مردمنهاد این افتخار را داریم که کار میکنیم. بچههای سازمان بهزیستی، «عیالالله» هستند. آقای دکتر حسینی هم مدیری متخصص و کاربلد هستند. برای انتخاب ایشان در کمیتۀ انتخاب رئیس سازمان، یک ماه وقت گذاشته شد و باید اشاره کنم که به شدت اجتماعی هستند و این جلسه و جلسات بعدی نشان میدهد که این نگاهها وجود دارد.
وی در ادامه افزود: مشکلاتی در سازمان وجود دارد و من از اسفند آمدهام و هفتهای یک روز را با آقای حسینی هستم. باید اشاره کنم که اتفاقات خوبی دارد میافتد که از جمله آنها تسهیل صدور مجوز و تسهیلگری در امور مربوط به داوطلبین، املاک و ... است. اما در نظر بگیرید که تغییرات فرایندی در سازمانی مانند بهزیستی سخت است و صبوری میخواهد؛ بنابراین داریم تلاش میکنیم و آقای دکتر حسینی هم کسی است که در اتاقش همیشه به روی همه باز است.
آتشک اظهار داشت: تأکید آقای دکتر حسینی از زمانی که آمدهاند بر جمعگرایی است. هر مدیریتی که در سازمان بوده است نیز بر اساس همین نگاه در شورای مشورتی ایشان آمده است. از انواع نظرات با حوصله بهرهمند میشوند. اما باید توجه کرد که انجیاوها نیز باید برخی چیزها را ساختارمند کنند. اگر انجیاو یک بیلان مالی ارائه ندهد، در کارش ایراد به وجود میآید. برای نمونه در زمینه املاک مواردی داریم که طرف از بهزیستی ساختمان گرفته است که ۲۰۰ میلیون اجارهاش است، اما در چنین ساختمانی ۱۵ بچه را نگه میدارد. من میگویم این رویه، کارایی ندارد؛ بنابراین باید این موارد را نیز در نظر بگیریم. ۸۰ درصد کار سازمان توسط مؤسسهداران است. این جلسات و ارتباطات نیز بر همین اساس ادامه خواهد داشت. همچنین برنامه تسهیل صدور مجوز و ... تداوم دارد و باید توجه کنیم که راه استقلال بچههای بهزیستی نیز، توانمندی و اشتغال است، ولی برخی بحرانها مانع ایجاد میکند که باید برطرف شود. به طور کلی باید بگویم که رویکرد فعلی، رویکرد خوبی است.