روایتی از دغدغهها و اهداف اولین گویندۀ نابینای رادیو

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از ایسنا، مجری نابینای رادیو که به گفته خود بهعنوان اولین نابینا در ایران پشت میکروفون، برنامه زنده اجرا کرده و دغدغه قشر روشندل را دارد، همزمان با سالروز ۸۵ سالگی رادیو، روایتی از عشق و علاقه خود به این رسانه داشت و از نحوه ورودش به دنیای صدا گفت. اشکان آذرماسوله از کودکی نابینا بوده و از همان دوران با انس و الفتی که با رادیو داشته است، توانسته همراه و همدل نابینایان کشورمان باشد. این مجری در حال حاضر بیش از ۱۸ سال است که برای نابینایان برنامه اجرا میکند و میسازد و دغدغه این قشر از جامعه را دارد.
او درباره عشق و علاقهاش به رادیو به ایسنا میگوید: از کودکی همیشه رادیو در خانه ما روشن بود و به برنامههای مختلف آن گوش میدادم. همین علاقه باعث شد تا در همه مسابقههای رادیویی شرکت کنم یا بهعنوان شنونده تماس بگیرم و درباره برنامه نظر بدهم. من از همان دوران کودکی از شنوندههای پروپاقرص رادیو بودم. چون به ورزش هم علاقه زیادی داشتم، بیشتر بخشهای ورزشی رادیو و رادیو ورزش را دنبال میکردم.
آذرماسوله درباره نحوه ورودش به رادیو اضافه میکند: آن عشق و علاقه بود که باعث کشش بیشترم شد. من در هیچ دوره آموزشی شرکت نکردم و خودم تلاش کردم. برای کار اجرا هم تست دادم و با رتبه بالا قبول شدم.
با هدف دیده شدن قشر نابینا به رادیو آمدم
این گوینده رادیو در پایان یادآوری میکند: بهعنوان اولین نابینا در ایران پشت میکروفون برنامه زنده اجرا کردم. از سال ۱۳۹۵ با هدف دیده شدن بیشتر این بخش از جامعه با تهیه و تدارک برنامه «شش نقطه» در خدمت مخاطبان رادیو تهران هستم؛ برنامهای که دغدغهاش مشکلات و مطالبات نابینایان است و همه عوامل برنامهساز آن نیز نابینایان هستند.