سه درخواست رئیس کمیته امداد از رئیس جمهور
رئیس کمیته امداد در جشن ملی توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجوی این نهاد، از رئیس جمهور خواست در سه موضوع اولویت‌بخشی به پرداخت وام اشتغال، تقویت منابع صندوق ضمانت و توسعه بازار محصولات، به یاری مددجویان کمیته امداد بیاید.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد در جشن ملی توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجوی کمیته امداد که یکشنبه 20 اسفندماه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به همزمانی ایام سالگرد تاسیس کمیته امداد و برگزاری جشن توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجو گفت: در این جشن ملی لازم است از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها، استانداران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شبکه بانکی کشور و اعضای هیئت دولت به جهت همراهی با برنامه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تشکر نمایم.

 رئیس کمیته امداد با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص توانمندسازی مددجویان همراه با ایجاد درآمد باثبات، اضافه کرد: کمیته امداد فعالیت‌های گسترده‌ای را در راستای توسعه اشتغال در کشور داشته است که ثمره آن توانمندسازی از مسیر ایجاد اشتغال و برگزاری جشن خودکفایی بلندای همت در استان‌ها و جشن ملی باشکوه توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجو است.

توسعه مشاغل با استفاده از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان

 بختیاری با بیان اینکه کمیته امداد ستون اتکا و اعتماد خیرین و نیکوکاران به عنوان مرجع رفع مشکلات نیازمندان به واسطه تلاش‌های صادقانه امدادگران در سراسر کشور و خدمات گسترده است، تاکید کرد: علاوه بر کارنامه موفق در جذب تسهیلات و نظارت بر حسن اجرای برنامه اشتغال، اقدامات متعدد دیگری با محرویت کیفیت‌بخشی به مشاغل ایجاد شده در دستور کار قرار گرفته است.

 وی توسعه مشاغل با استفاده از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از برنامه‌های کمیته امداد در حوزه اشتغال دانست و گفت: اضافه کردن مشاغل نوین از جمله آزادکاری و توسعه خدمات مربوط به بازار با استفاده از سکوهای فضای مجازی برای فروش محصولات و همچنین ایجاد ۹۳۶۲ نیروگاه خورشیدی خانگی از ابتدای دولت سیزدهم از دیگر اقدامات این نهاد در حوزه اشتغال است.

۳۰ درصد مشاغل مددجویان در زنجیره‌های تولید شکل گرفته است

 رئیس کمیته امداد تکمیل زنجیره‌های تولید را ضروری عنوان کرد و افزود: ۳۰ درصد مشاغل مددجویان در زنجیره‌های تولید شکل گرفته است؛ همچنین صندوق تضمین اشتغال مددجویان برای حل مشکل ضمانت وام مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانوار راه‌اندازی شده است.

 بختیاری با تاکید بر توانمندسازی فرزندان خانواده‌های تحت حمایت با هدف از بین بردن چرخه فقر، تصریح کرد: برنامه مهارت‌آموزی نوجوانان در تابستان گذشته با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و مشارکت ۳۵ هزار نفر از فرزندان تحت حمایت انجام شد و ۲۰ هزار دانش‌اموز متقاضی مدارس استعدادهای درخشات مورد حمایت مشاوره‌ای و آموزشی قرار گرفتند.

 وی همچنین گفت: پشتیبانی مشاوره‌ای و آموزشی از ۶۰ هزار دانش‌اموز کنکوری صورت گرفته است و با هدف جوانی جمعیت، بیش از ۹۰ هزار جهیزیه به نورعروسان اهدا شده است.

 درخواست رئیس کمیته امداد از رئیس جمهور

 رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: این توفیقات مرهون همکاری بسیار خوب دولت مردمی سیزدهم به ویژه وزارت‌خانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، دفتر رهبر معظم انقلاب، نهادهای انقلاب اسلامی، بانک مرکزی و همه خدمتگذاران در نظام مقدس جمهوری اسلامی، خیرین و نیکوکاران، رسانه‌ها و رسانه ملی و تلاش شبانه‌روزی امدادگران در تمام سطوح است که از همه آنها قدردانی می‌کنم.

 وی خواستار تسهیل در پرداخت وام اشتغال مددجویان، تقویت منابع صندوق ضمانت اشتغال و توسعه بازار محصولات مددجویی شد و گفت: کمیته امداد آمادگی دارد ضمن استمرار برنامه خودکفایی مددجویان، نقش محوری در ایجاد و توسعه مشاغل خرد و خانگی و روستایی را ایفا نماید.

 تحقق شعار ایجاد یک میلیون شغل در سال با همکاری کمیته امداد

 سیدصولت مرتضوی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم با بیان اینکه یکی از برنامه‌های دولت تکافل اجتماعی است، گفت: در این زمینه باید به چند سرفصل توجه کرد که سرفصل اول آن مقوله اشتغال است.

 وی با اشاره به اینکه یکی از وعده‌های رئیس جمهور ایجاد سالانه یک میلیون فرصت شغلی بود، افزود: دولت و نهادهای حمایتی آستین همت را بالا زدند در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ فراتر از این هدف را محقق کردند. در سال ۱۴۰۱ بیش از یک میلیون و در  ۱۰ماهه ۱۴۰۲ بیش از ۹۰۰ هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده است

مرتضوی با بیان اینکه سامانه‌های وزارت کار، رصد و پایش اشتغال را در سطح کشور انجام می‌دهند، خاطرنشان کرد: این اعداد به دقت قابل راستی‌آزمایی است و با سه شیوه، مشاغل ثبت شده را پایش می‌کنیم. علاوه بر روش‌های غیرحضوری، بازدید میدانی از مشاغل ایجاد شده برای راستی‌آزمایی انجام می‌شود.

 


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...