به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حامد قادرزاده؛ رئیس دانشگاه کردستان در نشست هماندیشی با ائمه جمعه و جماعت کردستان در سنندج، اظهار کرد: دانشگاه کردستان در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود در مسیر توسعه و گسترش این دانشگاه نسبت به جذب و همکاری با خیرین اهتمام ویژه دارد.
وی با اشاره به امکانات دانشگاه کردستان افزود: این مرکز آموزش عالی هشت دانشکده زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی و هنر و معماری دارد.
به گفته رئیس دانشگاه کردستان، بر اساس اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در رتبهبندی سال 1401-1400 مجموعا تعداد 115 دانشگاه دولتی حضور داشتند که در این میان دانشگاه کردستان موفق به اخذ رتبه 10 شد.
وی افزود: در ارزیابی اخیر موسسه تایمز تعداد هزار و 591 دانشگاه از 112 کشور جهان در لیست دانشگاههای تاثیرگذار حضور دارند و دانشگاه کردستان در جایگاه 800-601 قرار گرفت.
قادرزاده در ادامه با اشاره به اهمیت امورخیریه در توسعه آموزش افزود: همواره آموزش بهترین عامل توسعه بوده است. به منظور افزایش کار خیر باید به مردم آموزشهای لازم در این زمینه داده شود. بنیادهای خیریه به پل ارتباطی برای کمک به مراکز آموزش عالی نیاز دارند، از این رو بنیاد حامیان دانشگاه میتوانند در راستای جذب خیرین اقدامات موثری به ثمر برسانند..
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به نبود امکانات رفاهی و خوابگاهی برای دانشجویان متأهل خاطرنشان کرد: بیش از هزار و 200 نفر از دانشجویان این دانشگاه متأهل بوده و این دانشگاه حتی یک واحد خوابگاه متأهلی ندارد
وی افزود: هدف از برگزاری چنین نشستهایی آگاهی بخشی ائمه جمعه و جماعت که بیشترین ارتباط با مردم را داشته در جهت جذب خیرین و واقفان و کمکرسانی به احداث و تجهیز بخشهای مختلف آموزشی در دانشگاه کردستان است.
علاقهمندان جهت آشنایی با اعضای هیئت مؤسس و اساسنامه این بنیاد، اینجا را بخوانند.
منبع اصلی خبر: ایرنا
دیدگاه خود را بنویسید