19 بهمن 1402
تاسیس آموزشگاه کامپیوتری در کرانۀ باختری با همت خیرین کویت و فلسطین
با همت خیرین از کشورهای کویت و فلسطین، یک کارگاه کامپیوتری که می‌تواند  به شش‌هزار دانش‌آموز، دانشجو و پژوهشگر فلسطینی خدمات ارائه دهد، در شهر  «دوره» واقع در کرانۀ باختری فلسطین راه‌اندازی شد.    

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، جمعیت «دورا الاسلامیه لرعایة الایتام»، مستقر در فلسطین اشغالی با حمایت «سازمان بین‌المللی خیریه اسلامی» (الهيئة الخيرية الاسلامية العالمية) که یک خیریۀ قدرتمند و با نفوذ در کویت است، یک کارگاه کامپیوتری را در شهر دوره؛ واقع در کرانه باختری فلسطین تاسیس کرده‌اند. این کارگاه برای خدمت‌رسانی به شش هزار فلسطینی ساخته شده و  دارای امکانات آموزشی و پژوهشی‌ است که  علاوه بر دانش‌آموزان، دانشجویان، پژوهشگران، معلمان و اساتید دانشگاه هم می‌توانند از امکانات آن بهره‌مند شوند.

 طرح مذکور، شامل نوسازی و تجهیز کامل کارگاه کامپیوتر است که شامل، 75 دستگاه کامپیوتر، و تجهیزات ضروری است،  طراحان این برنامه امید دارند که تاسیس این کارگاه می‌تواند زمینه‌ رشد را برای دانش‌آموزانی مهیا کند و فضای آموزشی مناسب  را برای دانش‌آموزان بی‌سرپرست و محروم فلسطین به‌وجود آورد. این طرح همچنین با انجام فعالیت‌های فوق‌برنامه و اجرای کارگاه‌های آموزشی، تحقیقاتی و الکترونیکی، به افزایش اعتماد به‌ نفس دانش‌آموزان بی‌سرپرست و محروم کمک می‌کند؛ تا آن‌ها هم با یادگیری کامپیوتر و آشنایی با علوم رسانه با شایستگی و کارآمدی بیشتری در سطح جامعه ظاهر شوند.

 ویژگی مهم و متمایز این طرح نسبت به برنامه‌های مشابه، داشتن برنامه و پشتیبانی بعد از پیاده‌سازی است. در واقع در سه مرحله یعنی تاسیس، تجهیز و پشتیبانی کامل، از دانش‌آموزان به صورت مستمر حمایت می‌کند. در راستای پشتیبانی مستمر، برنامه‌ای  با کیفیت بالا زیر نظر مهندسانی که با بررسی تخصصی تجهیزات کامپیوتری، شبکه و برد هوشمند و تمامی الحاقات آزمایشگاهی، شرایط را به نحو احسن جهت استفاده کامل دانش‌آموزان مهیا می‌سازد، اجرا شده است. همچنین در ساعات مشخصی، کادری مجرب از اساتید متخصص در زمینه برنامه‌نویسی، فناوری تدریس و مطالعات کامپیوتری جهت نظارت، مدیریت و آموزش دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

خیریه‌هایی که در ساخت این کارگاه شرکت داشتند بر این باور بوده‌اند که ساخت و تجهیز مدارس به تنهایی نمی‌تواند به ارتقای سطح آموزشی کمک کند. از سوی دیگر منابع محدود یک خیریه نیز جوابگوی تمامی خدمات مورد نیاز برای دانش‌آموزان نیست بنابراین بسیاری از خیریه‌های اسلامی فعال در فلسطین در انجام طرح‌ها به یاری یکدیگر می‌آیند و هر کدام بخشی از یک برنامه واحد را برعهده می‌گیرند. برای مثال در این طرح، مدرسه «صدیق» که محل اجرای طرح بوده،  توسط یک خیریه اسلامی تاسیس شده است و دو موسسه جمعیت دورا الإسلامية برای نگهداری از ایتام و  سازمان بین‌المللی خیریه اسلامی تجهیز کارگاه کامپیوتری و تامین اساتید و پشتیبانی آن را بر عهده گرفته‌اند.

منبع:

 سایت الهيئة الخيرية الاسلامية العالمية

گزارش از: دکتر عاطفه جعفریان


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...