روزانه ۷ کودک به جمع فرزندان محک افزوده می‌شوند
با افزایش سن حمایت از کودکان به ۱۸ سال، تعداد کودکان تحت حمایت محک هم ۱۸ درصد افزایش یافته است و در حال حاضر روزانه هفت کودک به فرزندان محک اضافه می‌شوند. این بدان معناست که محک برای تأمین هزینه رو به افزایش دارو و درمان، نیازمند همراهی بیشتر نیکوکاران است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، مرجان رضوانی؛ معاون مدیرعامل در امور خیریه‌ در محک با بیان اینکه از شروع فعالیت این مؤسسه، سن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مطابق با پروتکل‌های بین‌المللی تغییر کرده است، گفت: در ابتدای فعالیت محک، حداکثر سن کودکان بیماری که تحت پوشش محک قرار می‌گرفتند ۱۴ سال بود. در اوایل دهه ۹۰ مطابق با دستورالعمل‌های درمان کودکان مبتلا به سرطان، این سن به ۱۶ سال رسید. 

 رضوانی ادامه داد: از سال گذشته، با تعریف جدید و بین‌المللی مفهومِ کودک که مورد تأیید وزارت بهداشت نیز قرار دارد، تمامی افراد زیر ۱۸ سال کودک محسوب می‌شوند. از این رو، هر فرد زیر ۱۸ سال در سراسر ایران در صورت ابتلا به یکی از انواع سرطان‌های کودکان، تحت حمایت محک قرار می‌گیرد و از خدمات این مؤسسه در زمینه‌های درمانی و حمایتی بهره‌مند شود.

 وی با اشاره به آنکه محک متعهد است تا هزینه دارو و درمان تمامی کودکان مبتلا به سرطان سراسر کشور را تأمین کند، ادامه داد: با افزایش سن حمایت از کودکان به ۱۸ سال، تعداد کودکان تحت حمایت محک ۱۸ درصد افزایش یافته است و این بدان معناست که محک برای تأمین هزینه رو به افزایش دارو و درمان، نیازمند همراهی بیشتر نیکوکاران است.

 رضوانی افزود: از ابتدای فعالیت محک تا پایان سال ۱۴۰۱ بیش از ۴۲ هزار کودک از سراسر کشور تحت حمایت محک قرار گرفته‌اند و مطابق گزارش‌های محک، روزانه ۷ کودک به جمع فرزندان محک افزوده می‌شود. در شرایطی که هزینه یک روز درمانیاری هر کودک به صورت میانگین ۱۷۵ هزار تومان است، مسئولیت محک برای تأمین هزینه‌های دارو و درمان فرزندانش بسیار سنگین است.

 معاون مدیرعامل در امور خیریه در محک در پایان گفت: محک امیدوار است با یاری نیکوکاران نوع‌دوست خود که سخاوتمندانه به فکر آینده‌سازان ایران هستند، بتواند تمامی کودکان مبتلا به سرطان ایران را تا رسیدن به روزهای خوش سلامتی، همراهی کنند.

 منبع: روزنامه یادگار امروز




لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...