خدمات گسترده مؤسسۀ خیریۀ مسجدسازان الزهرا (س) در کشور
مدیرعامل خیریه مسجدسازان الزهرا (س) (واقع در شهر تیران استان اصفهان) گفت: تاکنون 560 مسجد و مرکز فرهنگی در 17 استان کشور به همت خیرین این مؤسسه احداث شده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، محسن داوری؛ مدیرعامل خیریه مسجدسازان الزهرا (س) استان اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه شهر تیران (واقع در استان اصفهان) با اشاره به اقدامات مؤسسه خیریه مسجدسازان حضرت زهرا (س) استان اصفهان گفت: این مؤسسه توانسته است 560 مسجد، مرکز فرهنگی و خدماتی را در 17 استان کشور احداث کند. این مراکز در مناطق فاقد مسجد و دارای محرومیت بنا شده و مورد استفاده عمومی مردم قرار گرفته است.

 مدیرعامل خیریه مسجدسازان الزهرا (س) استان اصفهان ادامه داد: مسجد، خانه عالِم، حمام و سرویس‌های بهداشتی از جمله پروژه‌های این خیریه است که با کمک خیرین و عموم مردم بنا شده و بسیاری از افراد مثل استادبنّاها در همکاری با این مرکز، پولی دریافت نمی‌کنند.

 وی  خاطرنشان کرد: احداث مساجد باعث ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی به مردم هر منطقه و مانع از انحراف و نفوذ دشمنان می‌شود. پس از احداث خانه عالم در یک نقطه محروم، اعزام مبلغ توسط خیریه و همکاری دستگاه‌های فرهنگی انجام می‌شود و پروژه رها نخواهد شد.

 داوری با بیان اینکه افراد به صورت نقدی و غیرنقدی در این امر مشارکت می‌کنند، گفت: وام قرض الحسنه بدون کارمزد و ضامن برای مشارکت در این امر پیش بینی شده است که افراد در حد توان خود با دریافت این وام‌ها و پرداخت اقساط می‌توانند همکاری کنند.

 مدیرعامل خیریه مسجدسازان الزهرا (س) استان اصفهان وقف مال، وصیت ثلت مال و پرداخت وجوهات را نیز از دیگر سرفصل‌های همکاری در امر مسجدسازی بیان کرد و افزود: علاقه‌مندان با مراجعه به دفتر خیریه در این امور همکاری می‌کنند.

 وی یادآور شد: افراد علاقه‌مند در حوزه مسجدسازی می‌توانند ثلث مال خود را جهت این امر وصیت کنند تا بعد از فوت از اندوخته و دارایی آن‌ها در این مسیر استفاده شود.

 داوری همچنین با بیان اینکه وقف مال نیز امکان‌پذیر است، اضافه کرد: مال موقوفه پس از فوت فرد امکان واگذاری برای این امر را دارد و تنها پیش از مرگ آن را برای نیت مسجدسازی می‌بخشد و ثبت می‌کند.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...