جنبش استرالیایی‌ها با عنوان «It's in the Bag» در آستانۀ کریسمس
بالارفتن هزینه‌های زندگی در استرالیا باعث شده است از هر پنج زن استرالیایی یک نفر به دلیل هزینه‌­های زندگی، توانایی خرید اقلام بهداشتی را نداشته باشد. یک مؤسسه خیریه در آستانه کریسمس، کمپینی را برای اهدای بسته‌های حاوی لوازم بهداشتی به زنان آسیب‌پذیر راه انداخته است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بالارفتن هزینه‌های زندگی در استرالیا باعث شده است از هر پنج زن استرالیایی یک نفر به دلیل هزینه‌­های زندگی، توانایی خرید اقلام بهداشتی را نداشته باشد.

 براساس نظرسنجی یک خیریه در استرالیا، زنان این کشور در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی، اقلام بهداشتی ضروری مانند شامپو، خمیر­دندان و دئودورانت (ضد تعریق) را از سبد مصرفی خود حذف می‌­کنند. موسسه خیریه زنان Share the Dignity از سه هزار و 648 زن استرالیایی نظرسنجی کرده و دریافته است که 39 درصد پاسخ‌­دهنگان این نظرسنجی، تحت تأثیر بحران هزینه زندگی قرار گرفته‌­اند. حداقل یک زن از هر پنج زن، یا به طور میانگین 18 درصد، گفته‌اند که به دلیل گرانی، شامپو، نرم­‌کننده، خمیر دندان، اقلام مربوط به دورۀ قاعدگی، صابون و دئودورانت مصرف نمی‌کنند.

 در چنین شرایطی، مؤسسه Share the Dignity درخواست کریسمس خود را به نام It's in the Bag اجرا کرده است که مردم را تشویق می‌­کند تا مایحتاج اولیه بهداشتی را برای زنان آسیب‌­پذیر فراهم کنند. راشل کورتنی، بنیانگذار این موسسه می‌­گوید که امسال، بر اثر کمک‌های مردم، منابع خیریه "کاملاً" افزایش یافته است. او می­‌گوید این رویداد در ابتدا برای کمک به زنانی آغاز شد که از خشونت خانگی گریخته­‌اند، بی­‌خانمان شده­‌اند یا فقر شدید را تجربه کرده­‌اند، اما در حال حاضر شاهد افزایش افرادی هستیم که در عین کارکردن فقیر هستند؛ ما فقط در مورد افرادی صحبت نمی­‌کنیم که بی‌­خانمانی را تجربه کرد‌ه‌ یا از خشونت خانگی فرار کرده­‌اند. 

 راشل کورتنی می‌گوید مفهوم اولیه جنبش «It's in the Bag» این بود که مطمئن شویم زنی کریسمس را در پناهگاه‌های شهری سپری نمی­‌کند که هدیه‌­ای دریافت نکرده باشد. اما اکنون فرض کمپین It's in Bag این است که کیف‌دستی­‌هایی که توسط این خیریه در اختیار مردم قرار می­‌گیرد، با لوازم بهداشتی و همچنین لوازم اضافی اختیاری مانند بالم لب، جوراب یا دفترچه یادداشت پر شود. کورتنی امیدوار است کسی در استرالیا وجود نداشته باشد که در قبال شنیدن این موضوع که خانواده‌ای مسواک، شوینده مو، صابون یا دئودورانت ندارد، بی‌تفاوت باشد.

منبع: www.9news.com.au

گزارش از دکتر مینا خاکی


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...