به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، مؤسسه مردمنهاد مهر گیتی به تازگی قراردادی را با «مدرسه معلمی الف، ب» به امضا رسانده است که براساس آن با ارائۀ خدمات آموزش از راه دور و پشتیبانی آموزشی از معلمان مناطق کم برخوردار استانهای مختلف کشور در یک سال آموزشی به پرورش ۴۰ معلم حرفهای، ۸۰ معلم ماهر، برگزاری ۳۲۰ ساعت کلاس آنلاین در سامانه، تولید و ارائه ۸۰ ساعت آموزش آفلاین به همه شرکتکنندگان، ارائه ۱۲۸۰ ساعت مشاوره و کوچینگ در طول دوره توسط تسهیلگران، ارائه ۱۲۸۰۰ نفر-ساعت آموزش و طراحی پروژه ارزیابی اثر دوره در کلاس درس و اجرا و تحلیل برای نمونه ۳۰۰ نفری دانش آموزان خواهد پرداخت.
این برنامه که بر ترکیبی از محتوای الکترونیک چندرسانهای، کارگاههای تعاملی آنلاین و تعاملات رهیارانه تسهیلگر به شکل انفرادی و گروهی با شرکتکنندگان در دوره تمرکز دارد، معلمان ابتداییِ مدارسِ کمتر برخوردار با سابقه زیر 10 سال را به عنوان جامعه هدف انتخاب کرده و به آموزش آنها اقدام نموده است.
الگوی «توسعه حرفهای معلمان» برنامهای خاص برای توانمندسازی معلمان دوره ابتدایی کشور مبتنی بر محتوای متمایز از برنامههای موجود و متکی به تلفیق آموزش رهیارانه از راه دور است. در شیوه اجرای این برنامه رفع شکاف میان دروس نظری و مهارتهای عملی و کاربردی در کانون توجه قرار گرفته است. در نتیجه برنامه مورد نظر دربردارنده الگویی تازه برای جبران خلأهای دورههای آموزشی بدو خدمت و ضمن خدمت معلمان مناطق و مدارس کم برخوردار است.
در این راستا طاهره رستگار؛ عضو هیئتمدیره مؤسسه مردمنهاد مهر گیتی، روشهای مدرسه معلمی الف، ب را متفاوت با رویکردهای سنتی دانست و ابراز امیدواری کرد که الگوی خوبی برای همه گروههایی باشد که در این زمینه فعالاند.
دکتر محمود مهرمحمدی؛ رئیس هیئتمدیره مدرسه معلمی الف، ب نیز در این زمینه گفت: «ما هم در روش و هم محتوا، نوآورانه عمل میکنیم و تکیهمان روی مهارتهایی است که اختصاص به یک محتوای خاص درسی ندارد بلکه میتواند در تمام حوزههای یادگیری به کار گرفته شود. از نظر روش هم متکی به یک روش بهینهشده آموزش مجازی هستیم که فکر میکنیم از نظر کارایی با روشهای حضوری کاملاً برابری میکند.»
دکتر جلال کریمیان؛ مدیرعامل مدرسه معلمی الف، ب نیز در ادامه درباره اهمیت این طرح و مزیتهای آن سخن گفت و بیان کرد: «اهمیت کار مدرسه معلمی الف، ب در این است که امکانی را فراهم میکند که بتوانیم از طریق تکنولوژیهای در دسترس، یک سیستم آموزشی و توانمندسازی معلمان را فعال کنیم که میتواند معلمان را در همهجای کشور پوشش دهد و نهتنها به معلمان آموزش بدهیم بلکه در کنارشان باشیم تا آنها در یکسال تحصیلی احساس کنند مربیان و تسهیلگرانی در کنارشان هستند و چنانچه سؤالی داشته باشند میتوانند بپرسند و حمایت شوند.»
دکتر صادق کشاورزیان؛ عضو هیئتمدیره مدرسه معلمی الف، ب هم درباره تفاوتهای این آموزشها و دورههای معمول ضمن خدمت آموزش و پرورش به بیان دیدگاههای خود پرداخت و گفت: «تفاوت درسهای ما و دورههای معمول ضمن خدمت این است که ما درسهایی مانند هنر و نمایش خلاق را که در دورههای رسمی به حاشیهرانده شدهاند، در متن دورهها جای دادهایم و امیدواریم این بذر و نهال با حمایتهای فکری، مادی و معنوی جای خود را در عرصههای فکری-فرهنگی توانمندسازی معلمان و مدارس باز کند.»
گزارش از زهرا حاتمی
دیدگاه خود را بنویسید