به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، «لوچلان مرداک» تنها چهارسال داشت که تشخیص داده شد دیابت نوع یک دارد. لوچلان در دوران شیوع کرونا به دلیل آسیبدیدگی پایش که بر سلامت روان و نیز دیابت او تأثیر میگذاشت، جمعآوری کمکهای مالی را برای کمک به بیماران مبتلا به دیابت آغاز کرد.
لوچلان میگوید "ما تصمیم گرفتیم که یک ماراتن استادیوم برگزار کنیم، بنابراین تمام استادیومهای باشگاههای فوتبال اسکاتلند را طی چهار روز قدم زدیم." لوکلان با قدم زدن با مادرش لسلی، پدرش اسکات و پدربزرگش آلستر، در نهایت بیش از 10 هزار پوند جمعآوری کرد. تلاشهای او منجر به دیدار با ترزا می، نخست وزیر وقت انگلستان شد که او نیز دیابت نوع یک دارد.
لوچلان و مادرش در همین زمان با یک مشاوره دیابت در لندن ملاقات میکنند که داستان او را شنیده بود. لوچلان میگوید مشاور به او گفت: تو مخاطب جوانی داری که تو را میشنوند، تو را دنبال میکنند و میبینند که تفاوت خلق میکنی. لوچلان که اکنون چهارده سال دارد میگوید پس از دیدار با آن مشاور، هنگامی که در قطار در حال بازگشت به اسکاتلند بودم، به مادرم گفتم: میخواهم خیریه خودم را بسازم. بدین ترتیب میراث لوچلان در آنجا متولد شد.
مؤسسه خیریه لوچلان نمایشگاههای جادهای را برگزار میکند که دارای غرفههای فناوری برای برجستهکردن آخرین پیشرفتهای مراقبتی در مدیریت دیابت نوع یک است و همچنین میزبان سخنرانان و مهمانان مختلف خواهد بود. این نمایشگاهها توسط نوجوانان 12 تا 18 ساله مبتلا به دیابت اداره میشوند تا به آنها صدایی ببخشد و آنها را قادر سازد شرایطشان را خود مدیریت کنند.
مؤسسه خیریه لوچلان یک قانون صریح دارد: هیچکدام از والدین این نوجوانان نباید در نمایشگاههای جادهای حضور داشته باشند! "بچهها میخواهند خودشان بخشی از فرآیند تصمیمگیری باشند!"
گزارش از دکتر مینا خاکی
دیدگاه خود را بنویسید