کمک 20 میلیون پوندی «کمیتۀ اضطراری بلایای طبیعی» انگلیس به جنگ‌زدگان غزه و لبنان
«کمیتۀ اضطراری بلایای طبیعی» (DEC) یک اتحادیه از سازمان‌های امدادرسانی انگلیس است که در بحران‌های انسانی و بلایای طبیعی در سراسر جهان، کمک‌های مالی جمع‌آوری می‌کند و در جدیترین پویش خود از مردم خواسته است تا به جنگ‌زگان غزه و لبنان کمک کنند؛ پویشی که تاکنون منجر به جمع‌آوری 20 میلیون پوند شده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، «کمیته اضطراری بلایای طبیعی» (Disaster Emergency Committee) انگلیس، در سال 1963 تأسیس شده است و بودجه‌ای را به خیریه‌های عضو خود از جمله اکشن‌اید (Action Aid)، اکسفام (Oxfam) و نجات کودکان (Save the Children) اختصاص داده است. این کمیته به دلیل ساختار شبکه‌ای خود می‌تواند به سرعت به بحران‌ها پاسخ دهد و کمک‌های مورد نیاز را به مناطق آسیب‌دیده برساند و متشکل از برخی از بزرگترین سازمان‌های امدادرسانی انگلیس مانند صلیب سرخ بریتانیا است. این سازمان‌ها با همکاری یکدیگر، توانایی پاسخگویی به طیف گسترده‌ای از بحران‌های انسانی را دارند.

 به بیان دیگر، کمیته اضطراری بلایای طبیعی (DEC) یک اتحادیه از سازمان‌های امدادرسانی انگلیس است که در هنگام بروز بحران‌های انسانی و بلایای طبیعی در سراسر جهان، به سرعت کمک‌های مالی جمع‌آوری می‌کند. این کمیته با هدف ارائه کمک‌های فوری و مؤثر به افرادی که در اثر بلایا آسیب دیده‌اند، تشکیل شده است. اخیراً این کمیته از جامعه هنری کشور انگلستان خواسته است تا برای حمایت از مردم رنج‌دیده در غزه و لبنان در خاورمیانه به پویش اهدای کمک مالی بپیوندند.

 در بیانیه درخواست کمک و همیاری کمیته آمده است: میلیون‌ها نفر در خاورمیانه خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و به غذا، سرپناه و مراقبت‌های پزشکی نیاز دارند. دولت انگلیس کمک‌های مالی افراد را در این کشور تا سقف 10 میلیون پوند تطبیق خواهد داد؛ یعنی به ازای هر پوندی که مردم اهدا می‌کنند، دولت نیز به همان میزان کمک خواهد کرد و مجموع وجوه جمع‌آوری‌شده را دوبرابر می‌کند.

 این کمیته از طریق رسانه‌ها، رویدادهای خیریه و سایر کانال‌ها از مردم و سازمان‌ها کمک‌های مالی را جمع‌آوری می‌کند و با سازمان‌های عضو خود و سایر نهادهای کمک‌رسان همکاری می‌کند تا کمک‌های جمع‌آوری‌شده را به صورت مؤثر و سریع به مناطق آسیب‌دیده برساند. این سازمان همچنین بر روی تأمین نیازهای اولیه آسیب‌دیدگان مانند غذا، آب، پناهگاه، بهداشت و درمان متمرکز است و علاوه‌بر کمک‌های اولیه به بازسازی مناطق آسیب‌دیده و بهبود شرایط زندگی مردم کمک می‌کند. 

 هنرمندان نیز به پویش کمک به جنگ‌زدگان خاورمیانه که این کمیته راه‌اندازی کرده است پیوسته‌اند. برای نمونه می‌توان به «رض احمد» با نام اصلی «رضوان احمد»؛ هنرپیشه و خواننده رپ انگلیسی با اصالت پاکستانی، «روث نگا»؛ بازیگر اتیوپیایی-ایرلندی و «جو آلوین»؛ بازیگر اشاره کرد که در یک پیام ویدیویی، به برگزاری این پویش اشاره کرده‌اند و از سایر هنرمندان خواسته‌اند تا از پویش و درخواست کمک مالی کمیته اضطراری بلایای طبیعی حمایت کنند.

 رضوان احمد که در سال 2022 برای فیلم کوتاه «خداحافظی طولانی» دربارۀ جشنوارۀ «تجربیات آسیایی‌ها» برنده جایزه اسکار شد، گفت: شنیدن داستان‌های ویرانگرِ از دست دادن، ویرانی و رنج مردم غزه و لبنان سخت است. اکنون هزاران کودک، مجروح، بی‌خانمان، گرسنه و حتی یتیم هستند و امید كمی برای تسكين يا بهبود وضعیتِ افراد آسیب‌دیده وجود دارد. ولی ما نباید به دوردست‌ها نگاه کنیم. میلیون‌ها نفر همین‌ الان به کمک ما نیاز فوری دارند و کمک‌های مالی ما می‌تواند به ایجاد تغییر فوری در زندگی مردم کمک کند.

 روث نگا دیگر بازیگر حاضر در این پیام ویدیویی گفت: میزان درخواست‌های بشردوستانه در خاورمیانه آمار وحشتناکی را به ما نشان می‌دهد. میلیون‌ها نفر بدون دسترسی به ابتدایی‌ترین نیازها در حال مبارزه هستند که در این میان زنان و دختران، آسیب‌پذیری بیشتری دارند. دسترسی کمی به سرپناه ایمن یا سرویس بهداشتی مناسب وجود دارد و پیدا کردن وسایل ضروری روزمره مانند محصولات بهداشتی زنان به شدت دشوار است.

 تاکنون این پویش توانسته است بیش از 20 میلیون پوند برای کمک به مردم آسیب‌دیده از جنگ و درگیری در خاورمیانه جمع‌آوری کند. علاوه‌بر هنرمندان برخی از مقامات سیاسی انگلیس نیز به این کمیته کمک مالی کرده‌اند و در ادامه این پویش، هنرمندان در قالب یک پیام ویدیویی از افراد بیشتری خواسته‌اند تا به این پویش بپیوندند.

«صالح سعید»؛ مدیر اجرایی این کمیته با اشاره به مهربانی بی‌وقفه کمک‌کنندگان گفت: وجوه جمع‌آوری‌شده از این درخواست هم‌اکنون به خیریه‌های زیرمجموعه کمیته اضطراری بلایای طبیعی این امکان را می‌دهد تا کمک‌های بشردوستانۀ نجات‌بخش خود را گسترش دهند و به کاهش رنج در سراسر منطقه کمک کنند. این امر بدون سخاوت مردم بریتانیا و بسیاری از سازمان‌ها ممکن نبود.

 منابع:

 shropshirestar

 Disasters Emergency Committee (DEC)

                                                                                                                                  

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...