30 آبان 1403
راه‎‌اندازی شبکه داوطلبان در بهزیستی ضرورت دارد
 رئیس سازمان بهزیستی در حاشیه نشست صمیمانه با مجمع خیرین حامی معلولان کشور، با اشاره به جبران ناترازی‌های اعتباری و نیروی انسانی بهزیستی از طریق توان مردمی و خیرین، بر ضرورت راه‎‌اندازی شبکه داوطلبان در بهزیستی تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط‌عمومی سازمان بهزیستی، سیدجواد حسینی در جلسه مجمع خیرین حامی معلولان کشور، ضمن تقدیر از فعالیت‌های مجمع خیرین، یاد و خاطره مرحوم سلیمی آشتیانی را گرامی داشت.

 وی با اشاره به سیر تشکیل جوامع خیرین از خیرین مدرسه‌ساز، خیرین سلامت، خیرین مسکن و خیرین حامی افراد دارای معلولیت گفت: ۱۵ درصد جامعه دچار نوعی معلولیت‌اند که بزرگترین اقلیت و نیازمندترین افراد در جامعه هستند و اگر به سمت توانمندسازی نروند، دچار فقر و دارهای معیشتی (فقر تغذیه)، دار فرصتی (تحصیل، آموزش، مطالعه، ازدواج، فرزندآوری و ...) و دار منزلتی می‌شوند.

 حسینی با بیان اینکه انجام هر کار خیری در جامعه خوب است گفت: خیر در عرصه‌های تعلیم و تربیت و افراد دارای معلولیت در اولویت قرار دارد.

 رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه گسترش مجامع استانی خیرین به صورت جدی دنبال می‌شود، گفت: این کار در ۴ استان در حال راه‌اندازی است و به همه کشور گسترش خواهد یافت.

 وی با اشاره به اینکه بهزیستی در مسیر تحول روز به روز کوچکتر و مأموریت‌هایش عظیم‌تر شده است، افزود: در این مسیر بهزیستی دچار ناترازی شده که در بخش نیروی انسانی برای خدمت‌رسانی حرفه‌ای به ۸ میلیون جامعه هدف، ۱۷ هزار پرسنل در سطح کشور وجود دارد.

 حسینی افزود: این ناترازی در بخش اعتبارات نیز برای خدمات بهتر به جامعه هدف وجود دارد، در حالیکه ۱۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بهزیستی هستند تنها یک درصد اعتبارات در اختیار این سازمان است.

 رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه این ناترازی‌ها از طریق مردم قابل جبران است، گفت: نیروی انسانی از طریق جامعه خیرین و با راه‌اندازی شبکه داوطلبان که شامل هزاران مددکار، فیزیوتراپ، توانبخش و ... که حاضرند توان و تخصص خود را به رایگان در اختیار گذارند، قابل جبران است.

 وی ادامه داد: با جذب خیرین، بهره‌گیری از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها که آماده همکاری با بهزیستی هستند ناترازی اعتبارات نیز قابل رفع است.

 حسینی با اشاره به ۱۲ راهبرد اصلی اعلام شده، گفت: اولین راهبرد اجتماعی‌سازی سازمان بهزیستی است. فعالیت‌های زیادی در بهزیستی در حال انجام است که جامعه آنها را نمی‌شناسد و باید معرفی شوند.

 وی در پایان گفت: گسترش جامعه خیرین در سراسر استان‌ها، توانمندسازی مجامع مردمی غیردولتی، شبکه‌سازی پیرامون امور خیر مثل مسکن، اشتغال و ...، سرعت در مجوزدهی برای فعالیت‌های خیریه‌ای و بهره‌گیری از افراد توانمند، نظارت شبکه مجامع خیرین کشور بر تشکل‌های غیردولتی و تعامل سازنده میان دولت و مجامع غیردولتی در دستور کار قرار دارد.

 همچنین در این جلسه، محمدحسین رضایی رئیس هیئت امنای مجمع خیرین گفت: جامعه خیرین مانند نخ تسبیحی برای اتصال مردمی هستند که می‌خواهند کار خیر کنند و این خیرین در کنار سازمان بهزیستی هستند.

 رضا کارگری؛ نائب‌رئیس هیئت‌مدیره مجمع خیرین کشور در این جلسه با بیان اینکه این مجمع ۱۳ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: طی ۲۲ ماه با تلاش خیرین شیرخوارگاه شبیر ساخته شد و در حال حاضر بخش دندانپزشکی ویژه افراد دارای معلولیت نیز راه‌اندازی شده است.

 شاه‌حسینی؛ خیر و عضو مجمع خیرین نیز در این جلسه اولویت‌های مجمع خیرین را ازدواج، مسکن، اشتغال، توانمندسازی و آموزش برشمرد.

 در حاشیه این نشست رئیس سازمان بهزیستی کشور از بخش های شیرخوارگاه شبیر نیز بازدید کرد.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...