به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، به مناسبت بیستوپنجمین سالگرد تصویب کنوانسیون ۱۸۲ سازمان جهانی کار در حمایت از لغو کار کودک، این سازمان در هفته گذشته تلاش کرد تا با اجرای برخی کنسرتها متشکل از کودکان، از این بخش آسیبپذیر جامعه انسانی حمایت کند.
این کنسرت بخشی از پروژه «موسیقی در خیابان» بود، ابتکاری که در سال 2008 توسط «گئورگی کالایجیف»، ویولونیست بلغارستانی راهاندازی شد. این پروژه، آموزش موسیقی و حمایت اساسی را از کودکان آسیبپذیر، از جمله کودکان خیابانیِ سابق و کودکانی که از مناطق محروم شهر اسلیون (از شهرهای بلغارستان) هستند، فراهم میکند. تأثیر این پروژه عمیق بوده است و نهتنها آموزش موسیقی، بلکه آموزش، غذا و مراقبتهای پزشکی را به کودکان 4 تا 18 ساله ارائه میدهد.
پس از کنسرت، شرکتکنندگان برای پذیرایی در Les Morillons گرد هم آمدند، جایی که بحثها بر تلاشهای جهانی در حال انجام برای حذف کار کودکان و اینکه چگونه طرحهایی مانند «موسیقی در خیابان» میتواند آینده روشنتری را برای جوانان در معرض خطر ارائه دهد، برجسته کرد.
این کنسرتها به عنوان بخشی از ابتکار «موسیقی علیه کار کودکان» (MACLI) سازمان بین المللی کار، اهمیت راهحلهای خلاقانه را در مبارزه با کار کودکان تقویت میکند.
MACLI در سال 2013 توسط سازمان جهانی کار (ILO) راهاندازی شد و از نوازندگان سراسر جهان میخواهد تا کنسرتها یا آهنگهایی را به مبارزه با کار کودکان اختصاص دهند. این ابتکار همچنین از طریق موسیقی، کودکان را توانمند میکند و آنها را به ماندن در مدرسه و ادامۀ تحصیل تشویق میکند.
این ابتکار با هدف افزایش آگاهی در مورد کار کودکان و توانمندسازی کودکان از طریق آموزش موسیقی، تشویق آنها به حضور و ماندن در مدرسه است. هدف MACLI، توانمندسازی کودکان، از جمله آنهایی که قبلاً در کار کودک بودهاند، با ارائه آموزش موسیقی به آنهاست و آنها را تشویق میکند تا تحصیلات خود را دنبال کنند.
منبع: سازمان جهانی کار
دیدگاه خود را بنویسید