01 آبان 1403
«پرپل فیلد پروداکشن»؛ خیریه‌ای که با اهداف بشردوستی فیلم می‌سازد
یک سازمان خیریۀ متفاوت در انگلیس به نام «پرپل فیلد پروداکشن» (Purple Field Productions)»، عرصه متفاوتی را برای کار خیر انتخاب کرده و مأموریت خود را ساخت فیلم و ویدئو برای اهداف بشردوستانه و ارائه آموزش فیلم‌سازی برای گروه‌های حاشیه‌نشین تعریف کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، یک خیریه که زمینۀ فعالیت متفاوتی با عموم خیریه‌ها دارد، با استفاده از صنعت فیلم‌سازی به جوامع محلی آسیا و آفریقا خدمات منحصر‌ به فردی را ارائه می‌کند. توضیح اینکه، شرکت فیلم‌سازی «پرپل فیلد پروداکشن» (Purple Field Productions) که مجوز سازمان خیریه را هم دارد، داستان‌های جوامع محلی را به فیلم تبدیل می‌کند. این خیریه بریتانیایی در سال 2007 در ولز (واقع در انگلستان) تأسیس شده است.

 پرپل فیلد پروداکشن، مأموریت خود را ساخت فیلم و ویدئو برای اهداف بشردوستانه و ارائه آموزش فیلم‌سازی برای گروه‌های حاشیه‌نشین تعریف کرده است. این خیریه، به فیلم‌سازان مستقل آموزش رایگان می‌دهد و منابعی را برای تولید فیلم‌های مستند، نمایشی و محتوای آموزشی در اختیار علاقه‌مندان این حوزه قرار می‌دهد. «سلیندا راولو» از مدیران این خیریه در توصیف فعالیت‌ خود و همکارانش می‌گوید: شما می‌توانید از طریق فیلم به افراد زیادی دسترسی پیدا کنید تا داستان‌های خود را بیان کنند. 

 چشم‌اندار مأموریت پرپل فیلد پروداکشن در جشن 20 سالگی تأسیس، ترویج دانش و فرصت برای جامعه، همکاری با مردم محلی و فیلم‌سازان برای تولید، توزیع و نمایش فیلم‌های آموزشی به زبان محلی در جوامع محروم آفریقا و آسیا است. این خیریه اقداماتش را بر روی مسائل سلامت، رفاه، جامعه، توسعه، شمول اجتماعی و محیط زیست متمرکز کرده است. اولین فیلم در سال 2004 در بنگلادش به روی پرده سینما رفت. فیلم درباره دختری جوان و معلول بود و با نشان‌ دادن زندگی روزمره وی سعی داشت خرافات رایج مردم بنگلادش را نسبت به معلولان به تصویر بکشد.

 «پیتر لنزدان»؛ یکی از کارگردانان داوطلب قدیمی است. وی می‌گوید: سفر به کشورهای مختلف آفریقا به من نشان داد که ساخت یک فیلم همیشه برای همه هیجان‌انگیز است. فیلم‌های ما بیشتر بر اساس مسائل یک جامعه محلی ساخته می‌شوند، برای همین مردم محلی برای دیدن آن هیجان دارند. 

 ویژگی فیلم‌های تولیدشده در این خیریه، ایجاد تغییرات مثبت در تعامل با مخاطبان، مضامین، شخصیت‌ها و موضوعاتی است که به چالش‌های مهم می‌پردازد. بخش دیگری از فعالیت این خیریه شامل تأمین بودجه تولید فیلم، آموزش فیلم‌سازان محلی، توزیع و ساماندهی نمایش فیلم، ارائه کیت‌های سینمای سیار، تسهیل ارتباط فیلم‌سازان داوطلب، سنجش تأثیر فیلم‌ها و تولید مستندهای کوتاه و موزیک‌ویدئوها می‌شود. 

 گزارش از نرگس اسفندیاری

 منبع: Purple Field Productions 


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...