08 مرداد 1403
خانه‌باغی در جنوب استرالیا هزاران دلار برای خیریه جمع‌آوری کرد
همدلی در به اشتراک گذاشتن زیبایی‌هایی که مالک آن هستیم به نفع اهداف خیریه، شکلی نوآورانه از اقدامات نیکوکارانه است. یک خانه باغ زیبا در استرالیا درهای خود را به روی مردم باز کرده است و از درآمد حاصل از بازدید آن، برای اهداف خیریه استفاده می‌کند. اقدامی که به شکل‌های دیگر در ایران نیز و از سوی برخی از صاحبان باغ و ویلاها با هدف خیر و نیکوکاری در جریان است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، یک خانه‌باغ بزرگ در «استراتالبین» (Strathalbyn) شهری در استرالیای جنوبی، در طول مدت کوتاه از تاسیس خود، میزبان هزاران مهمان به نفع اهداف خیریه بوده است. این خانه باغ مبلغ قابل‌توجهی را برای خیریه‌ها و جامعه محلی جمع‌آوری کرده است. «گرایم و سینتیا»، این ملک را در سال 2010 خریدند و از آن زمان به ابتکار این زوج، اتوبوس‌هایی مملو از بازدیدکنندگان از سراسر استرالیا برای دیدن این خانه‌باغ‌ می‌آیند و پول حاصل از بازدید این باغ دیدنی از سوی مالکین باغ، صرف امور خیریه می‌شود. تورهایی که به مقصد این باغ برگزار شده، پول قابل توجهی را برای خیریه‌ها از جمله «شورای سرطان» که یک خیریه محلی می‌باشد، جمع‌آوری کرده است. 

 این مزرعه یک هکتاری پیش از آن زمان، محل زندگی گوسفندان بود، اما این زوج آن را به واحه‌ای خیره‌کننده با خانه‌ای سه خوابه و ماسه سنگی و باغی زیبا در اطراف آن تبدیل کرده‌اند. مالکان جدید ایجاد باغ را قبل از ساختن خانه شروع کردند. سینتیا می‌گوبد: «من قصد ندارم خانه‌ای بدون باغ داشته باشم، بنابراین ساخت خانه را تا سال 2012 شروع نکردیم.»

 این خانه مدرن بسیار شیک، مجهز به اتوماسیون کامل و بخش‌های مختلف نشیمن، ناهارخوری و فضای خانوادگی، اتاق نشیمن مجزا، اتاق بازی بزرگ و سرسرای ورودی چشمگیر است. با این حال، نکته برجسته برای اکثر بازدیدکنندگان، باغی است که با دقت زیاد برنامه‌ریزی شده است. این باغ به اتاق‌های متمایز تقسیم شده و دارای مسیرهای پیچ در پیچ پهن است و سبک‌های متنوعی را به نمایش می‌گذارد. از کاشت سنتی انگلیسی گرفته تا باغ چینی با درخت بودا، هر بخش تجربه حسی منحصر به فردی را ارائه می‌دهد. این ملک توسط گیاهان بومی احاطه شده است و یک باغ میوه شامل انواع میوه‌های هسته‌دار، سیب، گلابی، انجیر، توت، آووکادو، کواندانگ و درختان پسته نیز در آن ایجاد شده است.  

 برای صرفه جویی در آب، یک گودال که سینتیا از آن به عنوان «خندق» یاد می‌کند، باران زمستانی را برای استفاده در آبیاری تابستان ذخیره می‌کند. ایجاد این باغ و کشت‌وکارهای جدید زمینی را که زمانی خشک و بایر بوده، احیا کرده و پناهگاهی برای پرندگان از جمله چکاوک آبی بومی استرالیا و کاکادوهای سیاه دم زرد فراهم کرده است.  این زوج در مورد انواع گیاهانی که در این منطقه به خوبی رشد می‌کنند با کارشناس وزارت کشاورزی مشورت کرده و اطلاعات خوبی در این زمینه گرداوری کرده‌اند. هزینه تعمیر و نگهداری این باغ نسبتاً کم است. در زمستان نیازی به آبیاری ندارد و در تابستان، آبیاری بصورت تمام اتوماتیک انجام می‌شود.

 در ایران نیز در سال‌های گذشته شاهد چنین اقداماتی به سبک‌های مختلف و برای اهداف خیریه از سوی مردم بوده‌ایم. برخی از صاحبان باغ و ویلا‌ها، زمان‌هایی را برای  بازدید و پذیرایی از  کودکان و یا بهره‌مندان  مراکز خدمات اجتماعی، بهزیستی و یا مراکز وابسته به کمیته امداد، اختصاص می‌دهند. در مواردی نیز بسیاری از داوطلبان و حامیان موسسات غیردولتی و خیریه امکانات باغ و ویلای خود را برای گذراندن یک روز تفریحی در اختیار مراکزی که در آن فعالیت دارند می‌گذارند، اقدام نیکوکارانه‌ای که می‌تواند به صورت‌های مختلفی همچون خانه باغ استرالیایی در کشور نیز رایج‌تر شود و افراد بیشتری به این طرح‌ها بپوندند. 

منبع: realestate


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...