کمک 22.5 میلیون دلاری یک بنیاد خیریۀ کانادایی به خیریه‌های محلی
«بنیاد خیریه وبر» در کانادا، اخیراً 22.5 میلیون دلار و مجموعاً طی 27 سال گذشته بیش از 50 میلیون دلار به خیریه‌های محلی برای حمایت از پروژه‌های مختلف اهدا کرده است. این مدل می‌تواند توسط خیریه‌های ایرانی نیز بومی شود تا خیریه‌های بزرگ که  در موضوعات مختلف جذب منابع مالی می‌کنند، بخشی از کمک‌ها را به خیریه‌های کوچکتر و محلی که عملکرد مثبت و شفاف دارند، اهدا کنند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بیش از 22.5 میلیون دلار توسط «بنیاد خیریه وبر» به سیزده خیریه محلی طی رویدادی در «مرکز فرهنگی میدلند کانادا» اهدا شده است. خیریه‌هایی که از این کمک مالی بهره مند شدند شامل سازمان‌های معروفی مانند «بنیاد CLH‌» (مراقبت از کودکان و بزرگسالان معلول)، «بنیاد مراقبت‌های بهداشتی منطقه‌ای رویال ویکتوریا» و «سرپناه همین حالا» (Shelter Now)، بوده‌اند.

 بنیاد وبر در سال 1997 توسط «راینهارت و الکساندرا وبر» یک زوج مهاجر آلمانی، تأسیس شد، این بنیاد خیریه در 27 سال گذشته بیش 28 میلیون دلار به اهداف خیریه کمک کرده که با اهدای این مبلغ جدید، میزان کمک مالی این خیریه به بیش از 50 میلیون دلار برای حمایت از پروژه‌های مختلفی چون تأمین مالی مرکز فرهنگی میدلند و هزینه‌های ساخت مسکن‌ حمایتی، رسیده است.

 «خیریه جوانان موسوکوکا و سیمکو»، از دریافت‌کنندگان کمک بنیاد خیریه وبر بوده‌اند و قرار است از این مبلغ اهدایی برای توانمندسازی جوانان و ایجاد فرصت‌هایی برای تربیت رهبری تحول‌آفرین در میان جوانان استفاده کنند. بخشی دیگر  از این کمک مالی به بیمارستان محلی  اهدا شده است. «متیو لاوسون»، رئیس و مدیر اجرایی (مدیر عامل) بیمارستان عمومی «جورجیا بی» در تقدیر از اقدام  موسسه خیریه وبر گفته است: «بنیاد وبر در 20 سال گذشته تأثیر عمیقی بر مراقبت‌های بهداشتی در سراسر منطقه ما داشته است و امیدواریم که  هدیه 10 میلیون دلاری که به ما اعطا شده می‌تواند زندگی بیماران را  برای سال‌های آینده متحول کند.»‌ 

 کمک مالی بنیاد خیریه وبر بین 13 موسسه خیریه محلی توزیع خواهد شد. البته وجوهی توسط این بنیاد برای دریافت‌کنندگان خاص ذخیره و سرمایه‌گذاری می‌شود تا تضمین شود که آنها در سال‌های آتی نیز کمک‌های مالی سالانه دریافت خواهند کرد. موسسات خیریه‌ای که مشمول دریافت کمک‌های مالی بنیاد وبر شده‌اند را می‌توان بر اساس حوزه تمرکز و فعالیت‌شان در ۴ گروه، دسته‌بندی کرد: ۱)‌ خدمات کودکان و نوجوانان ۲) حمایت‌های بهداشتی و پزشکی ۳)‌ حمایت اجتماعی و خدمات اجتماعی و ۴)‌ هنر، فرهنگ و آموزش. این دسته‌بندی منعکس‌کننده طیف متنوعی از خدمات ارائه شده توسط موسسات خیریه فهرست شده برای رفع نیازهای مختلف جامعه است. 

 بنظر می‌رسد این مدل می‌تواند توسط خیریه‌های ایرانی نیز بومی شود تا خیریه‌های بزرگ که در موضوعات مختلف جذب منابع مالی می‌کنند، بخشی از کمک‌ها را به خیریه‌های کوچکتر و محلی که عملکرد مثبت و شفاف دارند، اهدا کنند.

منبع:

CTV news

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...