به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از ایرنا، سرهنگ سعید راستی؛ رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: باندی متشکل از یک نفر داخل زندان و سهنفر بیرون زندان بودند که در مرحله اول مؤسسات خیریه را شناسایی میکردند و بعد با تلفن زندان و تحت عنوان مددکار در جهت اعتمادسازی با این مؤسسات تماس میگرفتند.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: متهم داخل زندان در تماس با مؤسسات خیریه اعلام میکرد که برای زندانیانی که زیر ۲۰ میلیون تومان بدهی دارند و محکوم شدهاند در حال جمعآوری پول به منظور آزادی است و سپس با جلب اعتماد آنها، کلاهبرداری انجام میشد.
به گفته سرهنگ راستی، اعضای باند مذکور در مرحله بعد و پس از واریز وجه نقد توسط مؤسسه خیریه، اقدام به جعل نامه آزادی و همچنین تهیه تقدیرنامه و لوح سپاس برای متولیان خیریهها میکردند.
وی ادامه داد: اعضای این باند برای زنان و مردان زندانی برگه آزادی جعل و با استفاده از اسامی واقعی، پروندهسازی و برای خیریهها در فضای مجازی مشخصات را ارسال میکردند.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اضافه کرد: کلاهبرداری از این جنس بیش از هفتماه توسط یک نفر در داخل و سهنفر بیرون زندان انجام میشده و مبالغ دریافتی نیز در وجه یک زن واریز شده است.
وی در ادامه افزود: شاکیان این پرونده، خیریهها و مؤسسات کمکهای مردمی هستند و فقط از یکی از این خیریهها مبلغ ۲۸۰ میلیون تومان به این شیوه کلاهبرداری شده است.
سرهنگ راستی به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان مبلغ کمک مالی خود را در وجه و حساب شخصی واریز نکنند و از بستر مجازی برای این کار پرهیز کنند.
دیدگاه خود را بنویسید