به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حمید طریفی حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، شنبه، اول مهر در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی در مدرسه استثنایی پسران ساریخانی برگزار شد، گفت: وزارت تعاون را کلیدیترین دستگاه و شریک راهبردی خودمان در آموزش و پرورش استثنایی میدانیم زیرا هدف و ماموریت مشترک داریم و به ۱۰۵ هزار دانشآموز استثنایی در شش گروه معلولیت و ۵۰ هزار دانش آموز دارای اختلالات خدمترسانی میکنیم.
طریفی حسینی ادامه داد: ۱۰۵ هزار دانشآموز به صورت مستقیم در حال دریافت خدمات از وزارت تعاون و سازمان بهزیستی هستند و به دلیل اینکه مهارتآموزی و حرفهآموزی اساس آموزش در دوره متوسطه اول و دوم است، از همین رو با هر دو دستگاه تفاهمنامههای خوبی داریم.
تفاوتی بین دانشآموز استثنایی و عادی قائل نیستیم
وی با بیان اینکه وظیفه ما در دولت هموارسازی راه برای شکوفایی استعدادهای دانشآموزان استثنایی است، افزود: تفاوتی بین دانشآموز استثنایی و عادی قائل نیستیم. سازمان اداری استخدامی کشور حدود هزار ردیف استخدامی را در اختیار ما قرار داد تا نیروی کار درمانگر و گفتاردرمانگر جذب کنیم. در حال حاضر۶۵۰ نیروی توانبخشی داریم و آزمون جذب هزار نیرو در مهرماه برگزار میشود.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم منابعی را برای ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ کرده است، گفت: هیئت وزیران برای اولینبار در آییننامه اجرایی حمل و نقل سرویس مدارس به موضوع دانشآموزان استثنایی و بحث ایاب و ذهاب رایگان آنها پرداخت و هفته گذشته این موضوع به دستگاهها ابلاغ شد.
ساخت سالن ورزشی در مدرسه استثنایی ساریخانی
وی با اشاره به ساخت سالن ورزشی در مدرسه استثنایی ساریخانی اظهار کرد: از رشد و توسعه کمّی آموزش و پرورش گذر کردیم و بحث کیفیتبخشی و کیفیتسازی آموزش را دنبال میکنیم. ۸۰ درصد مدارس را خیرین میسازند و سازمان نوسازی هم در این زمینه کمک و حمایت میکند. اگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکتهای زیرمجموعه این وزارت که وظیفه اجتماعی دارند هم کمک کنند میتوانیم این فضا را تکمیل و از ظرفیت آن استفاده کنیم.
دیدگاه خود را بنویسید