املاک خیرین در مسیر مولدسازی قرار نمیگیرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حمیدرضا خانمحمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: نماینده جامعه خیرین مدرسهساز، عضو کارگروه مولدسازی وزارت آموزش و پرورش است و بر فرآیند مولدسازی املاک نظارت دارد به همین دلیل املاک خیرین در مسیر مولدسازی قرار نمیگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آموزش و پرورش چه تعداد ملک برای مولدسازی معرفی کرده است، گفت: در معرفی اولیه، 520 ملک را ثبت کردیم که پس از بررسی به 134 ملک رسید و اکنون در کمیته تخصصی مولدسازی 21 ملک تأیید شده و 18 ملک رأی هیئت عالی مولدسازی را دریافت کرده است، پس از ارزشگذاری میتوان با فروش آنها، مدارس نیمهتمام را تکمیل کرد این اقدامات در استانها تحت نظر مدیرانکل آموزشوپرورش و استانداران در کارگروه مولدسازی استان انجام میشود، نقش سازمان نوسازی مدارس نیز نظارت است. در آموزش و پرورش انگیزه بسیاری برای مولدسازی املاک داریم چون از این محل میتوان پروژههای نیمهتمام آموزشی را تکمیل کرد.
خانمحمدی با تأکید بر اینکه مدارسِ دارای دانشآموز فعلاً مولدسازی نمیشوند، اظهار کرد: در حال حاضر استانها در حال پیشنهاد بستههای رونق هستند که در قالب آن املاک خود را معرفی و اعلام میکنند که باید به کدام نقطه برسند. توجه داشته باشید، احداث 5 هزار کلاس درس با اعتبارات دولتی حداقل 10 سال زمان نیاز دارد اما با مولدسازی میتوان فرآیند را سرعت داد. هماکنون در حاشیه شهرهایی مثل مشهد، تراکم دانشآموزی بسیار زیاد است و تنها راهی که میتوان برای ساخت مدرسه اقدام کرد، استفاده از کمک خیران، بنیاد علوی و صنایع فعال استان و همچنین مولدسازی املاک است.