به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، جلسه تقدیر از ضیاءالملوک فضل خراسانی؛ بانوی نیکوکار روز پنجشنبه 13 اردیبهشتماه 1403 با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این جلسه با تشکر و قدردانی از بانوی نیکوکار ضیاءالملوک فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان گفت: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند. حمایتهای دولتی تنها میتواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه میشود.
دکتر میرزائی شهرابی از طرف جامعه دانشگاهی از اعضای هیئتمدیره بنیاد دانشگاهی تشکر و قدردانی کرد و افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصههای علمی و فناوری شوند.
بر اساس این گزارش، دکتر باقری؛ رئیس هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی ضمن تشکر از بانو فضل خراسانی عنوان کرد: امیدوارم این بنا سالها نام نیک شما را زنده نگه دارد.
وی همچنین با توجه به تأثیر این کار نیک بر دیگران اظهار داشت: عبور افراد و دیدن تابلوی این بنا باعث شده است که سایر افراد نیز به انجام کارهای نیکی از این قبیل ترغیب شوند و ادامه دهنده راه شما باشند.
در ادامه، دکتر کافی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر از انجام این کار بزرگ گفت: این کار بزرگی که شما انجام دادید مثل بذری است که در خاک کاشتهاید و در سالهای آینده که به ثمر و نتیجه برسد متوجه ارزش زیاد کاری که انجام دادهاید، خواهید شد.
وی با اشاره به کارهای بسیاری که بنیاد دانشگاهی در طول این سالها انجام داده است، افزود: در ابتدا دانشجویان به دنبال تخت خواب بودند؛ اما با تلاشها و کارهای خیر شما عزیزان امروز تمام مشکلات مربوط به خوابگاه دانشجویان برطرف شده است.
بر اساس این گزارش، ضیاءالملوک فضل خراسانی؛ بانوی فرهنگی نیکوکار مشهدی که منزل مسکونی خود را برای راهاندازی مرکز فناوری و توسعه نوآوری دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرده است، گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این کارها بکند. من هر روز از اینکه اینکار را انجام دادهام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی میکنم و هرگز پشیمان نیستم. این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.
وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمیکنم که کار بزرگی انجام دادهام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده است و نیازی به تشکر ندارد.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سهیلا آدم زاده
فقر بدبختی..شکم گشنه تو مملکت ما بیداد میکند..واقعا که
ناشناس
ماهانه 15میلیون اجاره..مخارج..زندگی ...مردم.موردگی میکند نه زندگی...همه تویه این دنیا یه مسافریم..اونکه دزدی کرد..اونکه با بدبختی زندگی میکنه