به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بهرام نصیری نیک؛ مسئول فنی و روانشناس خیریه «انوار آفتاب» گفت: ما از یک سو در این خیریه تلاش میکنیم تا تنها مشکل این افراد معلولیت باشد، به این معنا که محدودیتی در زمینه انجام کارهایشان وجود نداشته باشد و آنها را به سمت اعمال خودیاری پیش ببریم و از سوی دیگر میخواهیم تا خلاقیت این افراد به منصه ظهور برسد.
براساس این گزارش، احمدی کبیری؛ استاد حوزه کاشی و سفال در قم هم با اشاره به اینکه هفتهای یک جلسه به مدت دو ساعت برای این افراد کلاس آموزش سفالگری برگزار میکند، افزود: ما میخواهیم این افراد احساس کنند که میتوانند یک کار مثبتی را در زندگی انجام دهند و اثری را از خود خلق کنند.
در ادامه میوهچی؛ استاد نقاشی افراد دارای معلولیت حاضر در خیریه انوار آفتاب نیز با بیان اینکه با شروع کار مهم نبود این افراد به چه میزان پیشرفتی میرسند، گفت: مهم این بود که حس ارزشمندی، توانایی و عزت نفس را در این بچهها تقویت کنم تا «نمیتوانمها» و اضطرابهایی که در جامعه و خانواده به آنها القا شده را کم کنم.
لازم به ذکر است، خیریه «انوار آفتاب» در میدان شهید محلاتی قم قرار دارد و همه افراد میتوانند با حضور در این مرکز از آثار هنری ساکنان این آسایشگاه حمایت کنند.
آسایشگاه سالمندان و معلولین قم یکی از قدیمیترین و بزرگترین مراکز نگهداری و توانبخشی شبانهروزی کشور است که با کمک مردم نیکوکار اداره میشود. این آسایشگاه خیریه در حال حاضر پذیرای بیش از 420 نفر از سالمندان و معلولان ذهنی است که نیمی از سالمندان و حدود 25 درصد معلولین مقیم این مرکز، بینام و نشان و بیسرپرست هستند.
منبع اصلی خبر: خبرگزاری صدا و سیما
دیدگاه خود را بنویسید