راه‌اندازی ۲۵۰ آشپزخانه «اطعام مهدوی» در هرمزگان به همت خیرین
به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۲۵۰ آشپزخانه «اطعام مهدوی» در استان هرمزگان با هدف پخت و توزیع غذای گرم میان نیازمندان راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حمید باسره؛ مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۲۵۰ آشپزخانه «اطعام مهدوی» در استان هرمزگان راه‌اندازی شد. این آشپزخانه‌ها کار پخت و توزیع غذای گرم میان نیازمندان در ماه مبارک رمضان را بر عهده دارند.

باسره افزود: تا پایان ماه مبارک رمضان بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار وعده غذای گرم پخت و میان نیازمندان توزیع می‌شود. در این ایام بیش از ۲۰ هزار بسته معیشتی نیز بین نیازمندان استان هرمزگان توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان از خیرین و مردم نوع‌دوست استان خواست کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری برساندند.

باسره افزود: مشارکت در این پویش از طریق کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* و یا شماره کارت مجازی ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ نیز امکان پذیر است.

 منبع: خبرگزاری صدا و سیما


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...