به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی محک، بهداد ثبوتی؛ معاون مدیرعامل محک در امور پشتیبانی بیمارستان محک گفت: اورژانس قبلی بیمارستان با زیربنایی حدود ۲۳۰ متر مربع به فضایی جدید و بزرگتر با حدود ۴۳۰ متر زیربنا منتقل شده و این تغییر براساس انطباق با نیازهای فعلیِ بیمارستان صورت پذیرفته است.
ثبوتی با اشاره به اینکه هر بیمارستان مطابق استانداردهای وزارت بهداشت باید حداقل به میزانِ ۱0 درصد از ظرفیتش تخت اورژانس داشته باشد، افزود: محک، روزانه حداقل ۷۶ تخت فعال در بخشهای بستری خود دارد، از اینرو اورژانس جدید بیمارستان با هشت تختِ تحت نظر، دو اتاق ایزوله و یک اتاق ایزوله روان، ظرفیتی بالاتر از استانداردهای فعلی را دارا است. همچنین امکان مستقر کردنِ ۱۰ تخت برانکاردی برای مواقع بحران در این اورژانس وجود دارد.
وی تصریح کرد: رعایت کلیه استانداردهای داخلی و بینالمللی در اورژانس جدید از دیگر مزیتهای این بخش است. داشتنِ هواساز، تأسیسات، تابلوبرق و باکسهای آتشنشانیِ مخصوص و جدا از دیگر واحدهای بیمارستان باعث میشود که این امکانات مستقل در مواقع بحرانی، کاربردهای بیشتری داشته باشند. همچنین این اورژانس در سه محدوده مختلف شامل پیشورودی، اتاق عمل و اتاق احیاء و بخش بستری کودکان به گونهای طراحی شده است که دسترسی و حرکت برانکارد و پرسنل بسیار راحتتر از قبل صورت گیرد.
ثبوتی با بیان اینکه در طراحی فضای اورژانس جدید به رعایتِ حالِ خانواده فرزندان محک توجهِ ویژهای شده است، گفت: طراحی جدید به گونهای است که جابهجایی آنها میان بخشهای مختلف به حداقل خود میرسد. با قرارگرفتنِ تمامِ بخشهای اورژانس، لابی، پذیرش، میز بازی، داروخانه، صندوق و ترخیص در یک طبقه، فرآیند پذیرش و درمانِ کودکان برای والدین آنها بسیار راحتتر از قبل شده است. چنین تهمیدی موجب صرفهجویی در زمان والدین و پرسنل، بهینهسازی مصرف انرژی و نیز بهبود خدمات به فرزندان محک و والدین آنها میشود.
معاون مدیرعامل محک در امور پشتیبانی بیمارستان محک خاطرنشان کرد: با وجود تمام اقداماتِ انجامشده برای این اورژانس، آرزو داریم این بخش همیشه خالی از کودکان باشد.
دیدگاه خود را بنویسید