30 دی 1402
معاون کمیته امداد خبر داد: آغاز نخستین رویداد توسعه فناوری‌های نوین احسان و نیکوکاری
نخستین رویداد توسعه فناوری‌های نوین احسان و نیکوکاری با مشارکت هشت بانک، شش شرکت دانش‌بنیان و دو پیام‌رسان فعال در حوزه خیر و احسان آغاز شد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، نخستین رویداد توسعه فناوری‌های نوین احسان و نیکوکاری با حضور رئیس و اعضای هیئت‌امنای کمیته امداد، محمد حسن‌زاده؛ رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، سیدمحمد امین آقامیری؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور، نمایندگان بانک‌های فعال در حوزه احسان و نیکوکاری و صاحبان ایده‌های برتر در حوزه فناوری خیر و احسان آغاز شد.

 سعید زارع‌زاده؛ معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد با اشاره به اهداف برپایی این رویداد، گفت: هدف از این رویداد این است که شرکت‌های دانش‌بنیان و پژوهشگران، ایده‌های برتر خود را ارائه دهند تا در زیست‌بوم احسان و نیکوکاری، تسهیل دسترسی برای نیکوکاران در قالب سلیقه‌های مختلف صورت گیرد.

 وی با بیان اینکه کمیته امداد راهبر نظام ملی احسان و نیکوکاری در کشور است، افزود: در حال حاضر بخش عمده‌ای از فعالیت‌های کمیته امداد در فضای مجازی جریان دارد و باید از فرصت فضای مجازی برای خدمت بهتر به محرومان استفاده کنیم. نظام خیر و احسان و خدمت‌رسانی به محرومان باید در بستر فضای مجازی به صورت شفاف توسعه یابد.

زارع‌زاده با اشاره به مراحل اجرا و داوری‌ ایده‌های این رویداد، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست ۱۰۰ ایده به دبیرخانه ارسال شده و غربالگری اولیه انجام گرفته است. از میان ۱۰۰ ایده، ۳۶ ایده منتخب و در این رویداد ارائه و داوری می‌شود و از ایده‌ها در صورت نیاز حمایت می‌شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز جز حامیان و شریکان ما هستند.

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد تاکید کرد: این رویداد دارای جنبه‌های مختلفی است که یکی از آن‌ها توسعه اشتغال در بستر فضای مجازی است که بخشی از آن برای خیرین و بخش عمده آن در حوزه اشتغال و فروش محصولات مددجویان تحت پوشش است و منجر به توانمندسازی آنها می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از مدل‌های امداد خوداشتغالی و کاریابی و راهبری شغلی بوده است، خاطرنشان کرد: در اینجا بحث توانمندسازی مددجویان مطرح است تا خودشان بتوانند در فضای مجازی اشتغال داشته باشند و کار کنند لذا توسعه اشتغال از اهداف این بستر است.

زارع‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه حریم خصوصی و امنیت باید جزو الزامات این طرح تحولی باشد، تاکید کرد: هدف کلی این رویداد توسعه زیست‌بوم احسان و نیکوکاری در فضای مجازی است.

  بر اساس این گزارش، محمد حسن‌زاده؛ رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در نخستین رویداد توسعه فناوری‌های نوین خیر و احسان، گفت: باید بین فناوری و فضای خیر و احسان ارتباط برقرار کرد.

  وی افزود: برقراری رابطه میان فناوری و فضای خیر و احسان کشور، کاری است که در این همایش توسط کمیته امداد انجام می‌شود. تحول دیجیتال باید در پیشانی اقدامات ما قرار بگیرد زیرا فناوری‌ها تغییردهنده بازی در آینده نزدیک هستند.

  حسن‌زاده با تاکید بر اینکه نیازمند تغییر در نگرش در عرصه احسان و انفاق هستیم، تاکید کرد: فناوری می‌تواند به گردآوری منابع خیر و احسان کمک کند و الگوریتم ریشه‌کن کردن فقر و محرومیت را طراحی کند.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...